11.2.14

#PERSONAL: Instagram diary januari 2014 + uitslag winactie!


ENG: The first month of the year has already ended, so I thought it would be nice to upload another Instagram Diary. I have to admit that I don't have that many photo's of January. My iPhone broke down and was at Repair Man for 2 weeks. So this Instagram Diary unfortunately misses two weeks of my life, to bad ;). I hope you still enjoy!

NL: De eerste maand van het jaar is alweer voorbij, dus het leek me leuk om weer een Instagram Diary te uploaden! Ik moet eerlijk toegeven dat ik in januari niet heel veel foto's gemaakt heb. Dit komt omdat mijn iPhone kapot was, en hij twee weken lang bij de reperateur lag. Dus deze Instagram Diary mist helaas 2 weken van mijn leven ;). I hope you still enjoy!


ENG: I took this pictures during NYE, so basically it was still December when my friend took this photograph, but I uploaded it on Instagram the day after (2 of January). So officially it is an Instagram pic of January ;). I love this photograph because I love my cat and Christmas. And this picture has both elements in it. This picture was used for an shoplog article that showed up on my blog a while ago.

NL: Ik heb deze foto gemaakt tijdens Oudjaarsdag, dus in principe was dit een foto die gemaakt is in December. Echter uploade ik deze foto op 2 januari, wat ervoor zorgt dat deze foto officieel een Instagram foto van januari is. Ik vind deze foto erg leuk, omdat ik gek ben op mijn kat Zoë én op Kerst. Deze foto brengt beide elementen samen. Deze foto is gebruikt voor een shoplog artikel dat enige tijd geleden online kwam.


ENG: I made this picture with my new SLR camera  that I bought in January. But because I liked the picture that much, I saved it on my iPhone as well. I was testing my new camera on my little cat Zoë, but it was clear she didn't liked to have a big camera hanging above her face all the time. Her idea of solving this problem was to give my camera a firm rap. The result was a picture in which it looks like she took a selfie. Because I liked the picture a lot, I posted it on Instagram.

NL: Deze foto maakte ik eigenlijk met mijn Spiegelreflex camera die ik kocht in januari. Maar omdat ik hem zo leuk vond heb ik hem later ook op mijn iPhone opgeslagen. Ik was mijn nieuwe Spiegelreflex camera aan het uitproberen op mijn poes Zoë, totdat ze er blijkbaar niet zo veel zin meer in had dat ik steeds met de camera boven haar hoofd hing. Haar besluit: mijn camera een flinke tik geven ;)! Het gevolg was een foto waarop het net leek alsof ze een selfie maakte. Omdat ik hem zo leuk vond poste ik hem ook even op Instagram.


ENG: One of the DIY projects I really wanted to do for a very long time, was the Minion DIY from the movie Despicable me. I finally got the time to finalize this costume in January, and this is the result. I'm pretty proud of it, haha! You can find the DIY tutorial on my blog.

NL: Één van de DIY projecten die ik al voor lange tijd wilde maken, was de Minion DIY uit de film Verschikkelijke ikke. Ik had half januari eindelijk de tijd om het kostuum af te ronden, dit is het resultaat. Ik ben er best trots op, haha! Je kunt de DIY tutorial op mijn blog vinden!


ENG: In January I joined a photography workshop of Patty and her boyfriend Kevin. It was a great workshop, and one thing I really enjoyed was the amazing goody bag we got afterwards with awesome full size products! I especially loved the Rimmel lipstick I got from the goody bag in the color 660. I wear it almost everyday. This was a picture where I wanted to show the lipstick to my Instagram followers!

NL: In januari deed ik mee aan een fotografie workshop van Patty en haar vriend Kevin. Het was een geweldige workshop. Een onderdeel dat ik erg leuk vond, was de goodiebag die we daarna ontvingen. Deze zat vol met fantastische full size producten! Ik was vooral fan van de lipstick van Rimmel uit deze goodiebag, in de kleur 660. Ik draag hem bijna iedere dag. Op deze foto liet ik de lipstick zien aan mijn Instagram followers.


ENG: I follow a dancing class every Tuesday. We are now working on a choreography on a song from Pirates of the Caribbean (how cool!?). We are creating a really amazing dance routine in which you have to fall on the floor a lot of times, which looks pretty awesome. The downside is that my knees are bruised every Tuesday because of my enthusiasm of falling down. A well, at least the choreo looks good ;).

NL: Ik volg iedere dinsdag danslessen. Op dit moment werken we aan een choreografie op een liedje uit de film Pirates of the Caribbean (hoe cool is dat!?). We zijn bezig met het maken van een geweldige dans, waarin we veel op de grond vallen, draaien etc. Dit ziet er super stoer uit! Het nadeel is aalleen dat mijn knieën bijna iedere dinsdag voorzien zijn van een prachtige blauwe plek. Maarja, in ieder geval ziet de choreo er goed uit straks ;)!ENG: This was a very happy Press-selfie for me! It was the first time I got invited for a press event, and I was really exited. Again I wore the lipstick from Rimmel I told about earlier in this article (I told you it was my favorite, haha). I went to the press opening of the exhibition S.H.O.E.S. A really cool exhibition every shoe lover has to visit.

NL: Dit was een hele blije pers-selfie voor mij. Dit was de eerste keer dat ik was uitgenodigd voor een pers event, en ik was echt razend enthousiast. Ook op deze selfie draag ik de lippenstift van Rimmel waar ik eerder over vertelde (ik zei toch dat het mijn favoriet is, haha). Ik ging naar de persopening van de tentoonstelling S.H.O.E.S. Een hele coole tentoonstelling waar iedere schoenenfan naar toe zou moeten gaan.


Nu het moment waar iedereen op gewacht heeft denk ik ;) de uitslag van de winactie! Deze winactie was echt een enorm succes. Met maar liefst 94(!!) entries is dit één van de succesvolste winacties die ik ooit heb gehouden! Bedankt allemaal voor julle enthousiasme! De winnaar is geworden: Daniëlle!! De winnaar is tevens persoonlijk benaderd en de ketting zal binnenkort verstuurd worden. Iedereen heel erg bedankt voor het deelnemen!

De winnaar is geselecteerd via de Random selecter in Excell. Hieronder een screenshot van de uitslag!Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Leuk om deze blog te lezen...

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeeeej krijg ik toch nog een valentijnscadeautje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en wat een lieve kat! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn