6.2.14

#PERSONAL: Had a photoshoot at 1ivision!


ENG: I have the privilege of having a photographer as an uncle, which means that sometimes, I get asked to make some nice photographs! Last weekend I went to my uncles studio to do some shooting. I wore three costumes during the photo shoot. Two of the costumes are costumes I made myself. I have written DIY tutorials for the Black Swan costume and the Katy Perry costume. You can check them out if you would like to design a costume like that yourself! The other costume is inspired on the musical Chicago. This is an outfit I am going to wear during my dance performance on Cell Block Tango, a song from this musical. Do you want a photo shoot like this for yourself? You can find contact details of my uncles photography studio here! You can also check out his portfolio to see some other options for photography here. His studio is based in St. Oedenrode, a small village near Eindhoven! My best friend DaniĆ«lle did my make-up! I love the way she does make-up, it always looks so pretty! You can check out her YouTube account here! Click read more, to view more pictures!

NL: Ik heb het geluk dat ik een oom als fotograaf heb. Dit betekent dat ik soms word gevraagd voor het maken van wat leuke foto's!  Afgelopen weekend ging ik naar de fotostudio van mijn oom om wat foto's te laten maken. Ik droeg tijdens de shoot drie kostuums. Twee kostuums hiervan heb ik zelf gemaakt. Van het Katy Perry Kostuum en van het Black Swan kostuum heb ik ook een DIY tutorial gemaakt. Je kunt deze DIY's bekijken als je een kostuum als deze voor jezelf wilt maken. Het andere kostuum is een pakje geinspireerd op de musical Chicago, dit is een outfit die ik ga dragen tijdens een dansshow op Cell Block Tango, een nummer uit deze musical. Wil je ook een fotoshoot zoals die van mij? Dan kun je de contactgegevens van mijn oom zijn fotostudio hier vinden. Je kunt ook zijn portfolio bekijken om te zien wat er nog meer mogelijk is op het gebied van fotografie. Zijn studio bevindt zich in St. Oedenrode, een klein dorp vlakbij Eindhoven! Mijn lieve vriendinnetje DaniĆ«lle heeft mijn make-up voor deze shoot gedaan. Ik houd van de manier waarop zij me kan opmaken, ik vind het altijd zo mooi! Je kunt haar YouTube account hier vinden. Klik op 'read more' om meer foto's te zien!

ENG: What do you think of the pictures?
NL: Wat vind jij van de foto´s?


  

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Wat een toffe foto's zeg! Ik vind vooral de black swan reeks heel apart en mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 creatieve mensen, levert mooie plaatjes op! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's, zeg! Inderdaad leuk een oom als fotograaf! Ik heb dan weer het geluk dat mijn vriend een oom heeft die fotograaf is, haha! Die heeft mijn foto's voor mijn layout gemaakt :)

  Leuk dat je nu ook op ilovefashionbloggers zit trouwens! Ik heb je gevolgd en je 5 hartjes gegeven als rate. Zou super zijn als je dat ook zou kunnen doen! :)

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw prachtige foto's ziet er heel mooi uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof zeg! Ik vind de laatste in je Katy Perry outfit voor de 'muur' heel gaaf! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn