28.2.14

#PERSONAL: Bloggers tag!ENG:  I got this tag from Emily en I thought it was a really nice tag to do right now. I also saw this tag on the blog teskuh.nl, so I used some of the questions of her blog. My blog has been growing massively the past month, my page views doubled, I got almost 250 Facebook followers right now and my Bloglovin' followers has finally reached over 100 followers (almost 150 right now! Yay!). Also my Twitter and Instagram account have been growing the past month. I couldn't be more happy and I would really like to thank everyone for reading my blog, leaving all the sweet comments. And well, because of all the new followers, I think it would be nice to show everyone a bit more about me, the person behind the blog. Because I think a lot of people do not know this kind of stuff about me. I hope you enjoy!NL: Ik kreeg deze tag van Emily en ik dacht dat dit wel het moment was om deze tag over te nemen. Ik zag deze tag ook op de blog teskuh.nl, dus ik heb uit haar blog ook wat vragen overgenomen. Mijn blog is de laatste tijd echt enorm gegroeid. Mijn pageviews zijn meer dan verdubbeld, ik heb bijna 250 Facebook volgers en mijn Bloglovin' volgers zijn eindelijk gegroeid tot ruim 100 volgers (bijna 150 nu, yeah!). Daarnaast hebben zowel mijn Twitter als Instagram account een flinke groei meegemaakt. Ik kan niet meer dan enorm blij zijn met dit resultaat en ben ook best trots op mezelf dat ik dit nu bereikt heb! Ik wil daarom iedereen enorm bedanken voor het lezen van mijn blog, voor alle lieve comments op mijn artikelen. En omdat ik zo veel nieuwe volgers heb gekregen de laatste tijd, leek het me leuk om iedereen iets meer van mij te laten zien, degene achter deze blog. Omdat ik denk dat veel mensen deze informatie nog niet van mij weten. I hope you enjoy ;)!
ENGLISH 

When was the last time you really broke down (emotionally)?
I think this was when my Grandma died. She died about two years ago during Carnaval in the Netherlands. I still miss her and my Grandpa a lot. Sometimes I regret for not spending enough time with my grandpa when he died. So I did spend a lot of time with my grandma before she passed away. I'm happy I did that.


What would you really want to eat right now?
What I really really miss to eat during the winter days are strawberries. They are really my absolute favorite kind of fruit available. During summertime I eat them everyday. But now they are way to expensive. So yeah, that is something that I would really like to eat right now. Maybe I should buy a pack of strawberries today. 
 DUTCH:

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)?
Ik denk dat dit was toen mijn oma overleed. Ze is ongeveer twee jaar geleden overleden tijdens de zondag van Carnaval. Ik mis haar en opa nog steeds heel erg. Ik heb er soms spijt van dat ik niet zo veel tijd met mijn opa heb doorgebracht voordat hij overleed. Dus ik heb wel veel tijd met mijn oma doorgebracht voordat ze overleed, ik ben blij dat ik dat gedaan heb. 

Heb je op dit moment ergens zin in (eten)?
Iets dat ik heel erg mis gedurende de winter zijn aardbeien. Aardbeien zijn echt mijn favorite fruit ter wereld, haha. Tijdens de zomer eet ik ze denk ik echt iedere dag. Maar nu zijn ze zo duur, dus ja, aardbeien zijn wel iets dat ik heel erg graag zou willen op dit moment. Misschien dat ik later vandaag een bak ga halen, haha!
If you could have anyone around you at this exact moment, who would that be?
Hmm, this question isn't to difficult. I would love to see the one who's going to visit me after work (while I'm typing this article it is Thursday February 27). My boyfriend Jimmy

Would you rather have 10 kids, or no kids at all?
I would rather have 10 kids. But when I think about it more carefully, that is a lot, haha. I would really love to have kids. But maybe I will become a cat lady instead of having 10 kids. I'll just own a lot of cats (and dogs) and will treat them as my babies ;)

Is your bed standing against more than one wall?
Haha, I like this question. Yes, my bed is facing more than one wall. My room is pretty small, and even though I have a double bed, it is standing in the corner of the room to save as much space as possible.

What are you thinking about at this exact moment?
If my boyfriend Jimmy is going to be here soon. I always wait with eating dinner for him to arrive, so we can eat together, and I'm very hungry right now, haha!

Are you always there for your friends?
Yes, I think I am. I always tell them they can call me anytime, even if it's past midnight.

Who is the last person to see you cry?
I think that is Jimmy.

What do you do when you get nervous?
I start biting my nails. I really want to stop doing that, because I love nail polish, but it just looks hideous on those short nails I have right now.

Als je een iemand bij je mocht hebben op dit moment, wie zou dat zijn?
Hmm deze vraag is niet zo moeilijk. Dat is degene die vanavond na zijn werk naar mij toe komt. (ik typ dit artikel nu op donderdag 27 februari). Mijn vriend Jimmy

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Ik zou er dan eerder 10 hebben. Al lijkt me dat ook niet echt gemakkelijk haha. Maar ik wil zo graag kinderen later. Misschien dat ik anders wel een cat-lady word, neem ik gewoon heel veel katten (en honden), zijn dat mijn kindjes. 

Staat je bed tegen meer dan een muur aan?
Haha, grappige vraag. Ja mijn bed staat tegen twee muren aan. Ik heb een tweepersoonsbed, maar omdat mijn kamer best klein is heb ik hem helemaal in de hoek van mijn kamer staan, zo blijft er zo veel mogelijk ruimte over om te lopen op mijn kamer.

Waar denk je op dit moment aan?
Waar mijn vriend Jimmy blijft. Ik wacht altijd op hem tot ik begin met avondeten, en ik heb honger, haha!

Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Ja, ik denk dat ik wel altijd klaar sta voor mijn vrienden. Ik zeg ook altijd tegen ze dat ze me altijd mogen bellen als er iets mis is, al is het 4 uur 's nachts.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Ik denk dat dat Jimmy geweest is.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Dan ga ik nagelbijten. Ik wil het heel graag afleren, want ik vind het leuk om nagellak te dragen, maar dat staat gewoon niet mooi op van die afgekloven nageltjes.
bron
Be honest, do you like people in general?
Very honest? No, not always. Ok, this might sound like I am a real human-hater. But let me explain. I can't deal with enormous bustle. I get annoyed of people very easily then. For example, people who go shopping in the Primark in Eindhoven that has just been open for one week and walk around with a buggy. Come on people! Can't you see it is just to crowded in here to walk with a buggy. Just think for once. Or people who just refuse to offer their seat for the elder people in the bus or train. Really people? You can't stand for half an hour, to let some older (disabled) human being sit down for a moment? 

But in general, people are ok, really, haha! I think I just can't stand people who don't think logically about stuff, or people who are disrespectful to others. But there are enough moments where I do like human beings.

Do you know somebody who understands you completely?
Yes, two people do. My best friend Daniëlle and my boyfriend Jimmy. Daniëlle unsterstands me so well, I don't even have to explain to her why I feel a certain way, because most of the times, she feels the same way about it. 

Do you have a reason so smile at this moment?
Yes, I think I have a reason to smile. I am healthy, happy and I have a nice family, the best boyfriend and the dearest friends. My blog is doing well, so yes, I have plenty of reasons so smile at this moment!

Has anybody told you they didn't want to lose you ever?
Yes, my boyfriend did. This valentine I got the sweetest gift card ever. The text inside was super super sweet, It said something like the text above.

Would you be happier in life if your life had a 'rewind'-button?
Sometimes I think I would be happier if I could rewind some stuff that happened to me. But when I think about it a bit longer, I realize I do not want to change anything about my life. I am so happy with my life at the moment. Everything I decided in the past, had influence in the way I live my life at the moment. I am happy with my life, so I wouldn't change anything.


Wees eerlijk, vind jij mensen in het algemeen leuk?
Heel eerlijk? Niet altijd. Oké, dit klinkt alsof ik echt een mensenhater ben, haha. Ik zal het even anders verwoorden. Ik kan niet zo goed tegen enorme drukte, ik ga me dan snel ergeren aan mensen. Bijv. mensen die op zaterdagmiddag met een kinderwagen in de Primark in Eindhoven gaan lopen die net één week open is. Dat kun je zelf toch ook wel bedenken, dat dat niet heel verstandig is? Of mensen die niet opstaan voor ouderen in de bus. Kom op? Je kunt toch wel een half uurtje staan, laat die oude mensen gewoon lekker zitten. 

Maar over het algemeen zijn mensen wel leuk hoor, haha! Ik kan denk ik gewoon niet tegen mensen die niet zo goed nadenken over dingen die ze doen, of die onrespectvol zijn naar anderen. Er zijn genoeg momenten waarop ik mensen wél leuk vind.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Ja, er zijn twee mensen die mij volledig begrijpen. Jimmy & Daniëlle. Aan Daniëlle hoef ik vaak niet eens uit te leggen waarom ik op een bepaalde manier over iets denk, ze denkt in de meeste gevallen namelijk op precies dezelfde manier als ik. 

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Ik denk dat ik altijd wel een reden heb om te lachen. Ik ben gezond, gelukkig en heb een lieve familie, het leukste vriendje en geweldige vrienden. Met mijn blog gaat het super de laatste tijd, dus ja, ik heb op dit moment meer dan genoeg redenen om te lachen!

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Niet precies op deze manier, maar met Valentijn kreeg ik nog een kaart van mijn vriend met een suuuper lieve tekst erin, die ongeveer op hetzelfde neer kwam!

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Soms denk ik wel eens van wel, maar achteraf zou ik niets in mijn leven willen veranderen. Ik ben super blij met mijn leven op dit moment. Alle beslissingen die ik tot nu toe heb gemaakt, hebben geleid tot wie ik nu ben, en daar ben ik blij mee.
 Do you tell your parents everything?
No not everything, but we are a very open family, so I think they know nearly everything about me.

Would you care if your boyfriend was a smoker?
Yes, I do care about this. I don't like it when people smoke. But unfortunately my boyfriend does smoke. I don't approve this, but I do love him, even though he smokes. Smoking is just really bad for your health, and I would love to see him quit smoking. But he I think he can only quit smoking, if he really wants to quit himself. Luckily, he only smokes during weekends.

Can you still remember who you fancied at this day last year?
Jimmy!

Do you think about the past more often, the present of the future?
I have to say that I am a daydreamer. I think about the future a lot (what I want, when I want this to happen etc.) But besides that, I am also known to worry about the past a lot. I should try to do that less often and enjoy the present.

How many hours of sleep do you get every night?
To little, I wish I could sleep more hours, I love my bed, haha! I sleep about 6 hours a night.

Are you an easy person to hang out with?
Yeah, I think I am. I adapt really easy to the group I'm hanging out with. But.. I am also very shy. The trouble with my shyness is that most of the time, I am too afraid start a conversation. And sometimes it causes some awkward silences.


 Vertel jij je ouders alles?
Nee, haha. Maar wij zijn wel heel open in communicatie thuis, dus ik denk dat ze zo goed als alles wel van mij weten.

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken?
Ja, dat maakt mij zeker iets uit. Mijn grootste afknapper bij mannen is wanneer ze roken. Mijn vriend rookt, en toch ben ik bij hem, haha. Ik heb het liefste dat hij stopt. Roken is gewoon slecht voor je en ik ben er ook absoluut geen voorstander van. Maar hij moet alleen stoppen als hij het zelf wil, anders gaat het hem toch niet lukken. Gelukkig rookt hij wel alleen in het weekend, en niet door de weeks.

Kan je je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond?
Jimmy! 

Denk je meer aan het verleden, het heden of het hier en nu?
Ik moet zeggen dat ik altijd een enorme dagdromer ben. Ik ben iemand die heel veel aan de toekomst denkt, wat ik wil, wanneer ik dingen wil. Maar daarnaast kan ik ook altijd enorm piekeren over dingen uit het verleden. Dat zou ik meer moeten proberen los te laten. Genieten van het moment nu. 

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Te weinig. Ik slaap nu gemiddeld 6 uur per nacht, ik zou graag meer willen slapen. Ik houd van mijn bed, haha!

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Ik denk aan de ene kant wel. Ik kan mezelf namelijk best gemakkelijk aanpassen aan bepaalde situaties. Maar daarnaast ben ik ook erg verlegen, wat er weer voor zorgt dat ik zelf niet zo snel een gesprek durf aan te gaan met iemand. Dit zorgt er dan weer vaak voor dat er van die awkward stiltes vallen in gesprekken. 

bron

Do you love rain or do you hate it?
Neither, I don't hate it, but I don't love it either. But I have to admit, I love it, when you are camping and it starts to rain at night. The sound of the rain is really calming. I will fall asleep very easily then. 


Do other people think of you as an optimist or a pessimist?
I think most people see me as an optimist, even though I don't see myself as an optimist that often. Towards others, I am quite optimistic. I always try to cheer everyone up once they are feeling down. But if something goes wrong in my own life, I always think of the worst. Then, I can be very pessimistic. 

Do you regret your previous relationship?
No, even though we did go wrong somewhere, and we did broke up, we did have a nice time together. 

Do you think you fall in love with the same types of persons every time?
Yes, I think I do, especially regarding their appearance. Not that all my exes are similar, but you can see that they kinda looked alike, the color of their hair, their skin tone, etc. But looking at their inner character, they are quite different. That's why me and my boyfriend Jimmy match really good together (in my opinion), he is really my type of person, I love his character! 

Do you think you spend to much time on your appearance?
Yes, sometimes I do. I should care less about my appearance. I worry to much about what other people might think of me. I should care less about that and just be happy with myself. 

Do you get jealous quickly?
Yes I do, and I think my boyfriend will agree on this part. Unfortunately, I get jealous very quickly. I hate this part of me, and I try to be jealous as less as possible. But to be very honest about myself, I can be quite insecure. This insecurity often causes me to be jealous at moments I don't even want to be jealous. I know I can trust my boyfriend completely, no doubt about that. But well, my insecurity sometimes messes everything up. Should stop that though.  

Do you get angry when you think about your ex-boyfriend?
No, absolutely not. We broke up without a fight. We never talk with each other anymore, but that is not because we are in a fight with each other. It is more because we both didn't do any effort to keep in touch after we broke up.

What are you doing tomorrow?
While I'm writing this, it is Thursday, so tomorrow I'll be working from 8:00 - 17:00, after work we have a small Carnavals party with all our colleagues and after that party I hope I will be able to create my own costume in like half an hour (wish me luck). And after that, I am going to visit my friend Daniëlle and we are going to celebrate Carnaval together. 

Do you like cotton candy?
Yes! I love it. Whenever visiting a theme park of Carnival I have to buy one.

 Hou je van de regen of haat je het?
Mwah, geen van beiden. Ik haat het niet, maar ik houd er ook niet van. Al moet ik zeggen dat ik het heerlijk vind als je aan het kamperen bent, en het gaat 's nachts regenen. Ik houd van het geluid van de regen die je dan hoort, heerlijk. Dan kan ik zo lekker slapen, haha!


Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik denk dat mensen mij zien als een optimist, al zie ik mezelf vaak anders. Ik ben naar anderen toe namelijk vaker optimistisch, ik probeer anderen altijd op te beuren als iets tegen zit. Maar als bij mezelf een klein dingetje tegen zit, dan ga ik altijd van het slechtste uit, dan ben ik erg pessimistisch.

Heb je spijt van je vorige relatie?
Nee, ondanks dat het ergens in onze relatie fout is gegaan, waardoor we nu niet meer samen zijn, hebben we wel een leuke tijd gehad samen. 

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde soort type jongen valt?
Ja, qua uiterlijk in ieder geval sowieso. Niet dat al mijn exen op elkaar lijken hoor. Maar het zijn wel een beetje dezelfde types qua uiterlijk. Qua innerlijk verschilden mijn exen wel vrij veel. Daarom matcht het nu ook zo goed met mijn huidige vriend Jimmy. Qua innerlijk is hij echt 100% mijn type.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Soms wel ja. Ik zou soms wat meer 'schijt' moeten hebben aan mijn uiterlijk. Ik kan me vaak veel te druk maken om wat anderen van mij vinden, dat mag wel wat minder, haha.

Ben jij snel jaloers?
Jep, dit kan mijn vriend ook wel bevestigen. Helaas ben ik vrij snel jaloers. Ik vind dit een hele slechte eigenschap en wil dit ook proberen zo min mogelijk te zijn. Maar als ik eerlijk over mezelf ben, ik ben best onzeker, en dat uit zich vaak in dat ik snel jaloers reageer in situaties waar dit absoluut niet nodig is. Ik vertrouw mijn vriend volledig, geen twijfel hierover. Maar helaas verpest mijn onzekerheid soms wel wat situaties. Maarja, dat is een work-in-progress, ik ben aan het leren om minder jaloers (en onzeker) te zijn ;)!

Maakt de gedachte aan je ex je woedend?
Nee hoor, absoluut niet. We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan, zonder ruzie of iets dergelijks. We spreken elkaar nooit meer, maar dat is meer omdat het contact verwaterd is, niet omdat we boos op elkaar zijn of iets dergelijks.

Wat doe je morgen?
Terwijl ik dit schrijf is het donderdag, dus morgen moet ik eerst werken van 8:00 - 17:00, na het werk hebben we een klein carnavalsfeestje op het werk. Na dat feestje hoop ik dat het me lukt om nog snel mijn carnvalspakje te maken (ik heb hier totaal geen tijd voor gehad) en daarna ga ik naar mijn vriendinnetje Daniëlle om samen carnaval te vieren.

Houd je van suikerspinnen?
Jaa! Op de kermis moet ik er altijd minimaal 1 kopen.
How was your week? Grade it on a scale from 1 to 10.
Honestly? A 3. I know, it is a really low grade. My week has been super hectic. First of all work-related. I have a full time job, and it is a extremely busy time at the moment. Secondly, I don't have a social life at the moment. I haven't been visiting the gym all week, and I hate it. I am so busy that I just don't have the time. As many of you know, I have an Etsy store. I love to design costumes. The past week has been extremely hectic. I received a lot of orders at the same time. Which I love, don't get me wrong. I love that people fancy my costumes as much as I do myself, and that they are willing to order from my store. It really boosts my confidence to know that people genuinely like my costumes. But since I have a full time job, a blog to update and a social life I had to take care of as well, it was really hard for me to combine everything. Designing one costume takes about 4-5 hours. With the amount of orders I received, I had to work on the costumes every evening. The result: no gym visits, no social life (I'm sorry boyfriend) and no time for myself at all. But don't get me wrong, I love to design all the costumes I make for you! I really do, but for this week, it was a bit to much at one time. But the happier I am once I'll be able to ship everything! 

What were you doing last night at midnight?
Hmm, I was laying in bed, checking Facebook on my iPhone before going to sleep. 

What is your mood at this moment?
A bit stressed.

Wie was de eerste persoon tegen wie je praatte vandaag?
Jimmy, hij slaapt door de weeks meestal bij mij, dus vanmorgen zag ik hem als eerste zodra ik wakker werd.

Is there something that made you very happy in the past month?
I can't really name one thing that made me happy. A lot of things make me happy at the moment. My blog is really growing lately, my web shop's sales are starting to increase, my boyfriend makes me happy everyday, my friends as well, sports etc. 

Who should start kissing, the boy or the girl?
I think it depends on the situation. But I think it doesn't really matter who starts. 

Do you have any plans for the weekend?
Celebrate Carnaval!
 Hoe was je week? Geef een cijfer van 1 tot 10.
Eerlijk? Een 3. Ik weet het, het is een heel laag cijfer. Mijn week is echt super hectisch geweest. Ten eerste werk-gerelateerd. Ik werk fulltime, en het is een extreem drukke periode op het moment. Ten tweede, ik heb op dit moment geen sociaal leven. Ik heb de hele week de sportschool nog niet gezien, en ik haat het. Ik heb het gewoon zo druk dat ik er geen tijd voor heb. Zoals velen van jullie misschien wel weten, heb ik mijn eigen Etsy store. Ik ben gek op het ontwerpen van kostuums. De afgelopen week is alleen enorm hectisch geweest. Ik ontving een hoop bestellingen tegelijkertijd. Wat ik echt super vind, begrijp me niet verkeerd! Ik word elke keer weer blij als er een bestelling geplaatst wordt op mijn webshop. Ik word blij van het idee dat mensen oprecht geloven in mijn producten en bereid zijn om hier geld voor te betalen. Dat is echt een boost voor mijn zelfvertrouwen. Maar, omdat ik een fulltime baan heb, een blog die bijgehouden moet worden en een sociaal leven wat onderhouden moet worden, was het erg moeilijk om alles te combineren. Het ontwerpen van één kostuum duurt voor mij gemiddeld 4-5 uur. Met het aantal bestellingen dat ik ontving, was ik iedere avond druk bezig. Het gevolg: ik heb deze hele week geen sportschool van binnen gezien, ik heb geen sociaal leven (sorry vriendje) en geen tijd voor mezelf. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het echt leuk om kostuums te ontwerpen, maar ik denk dat ik nu gewoon iets te veel hooi op mijn vork heb genomen. Ik ben blij als ik straks alle pakketjes kan verzenden! 

Wat deed je gisteravond om twaalf uur?
Hmm, toen lag ik in bed, ik denk dat ik nog even Facebook aan het checken was op mijn mobiel om vervolgens te gaan slapen. 

Wat is je stemming op dit moment?
Een beetje gestresst.

Wie was de eerste persoon tegen wie je praatte vandaag?
Jimmy, hij slaapt door de weeks meestal bij mij, dus vanmorgen zag ik hem als eerste zodra ik wakker werd.

Is er de afgelopen maand iets gebeurd wat je heel erg blij maakt?
Ik kan eigenlijk niet één ding noemen dat me heel erg blij maakt. Er zijn op dit moment heel veel dingen die mij gelukkig maken. Mijn blog gaat goed, mijn webshop loopt steed beter, ik word elke dag blij van mijn vriend. Ik word blij van mijn vriendinnen, van het sporten. 

Wie moet beginnen met een kus? Het meisje of de jongen?
Dat hangt een beetje af van de situatie. Ik vind dat het niet zo veel uit maakt wie er begint.

Heb je plannen voor dit weekend?
Carnaval vieren!


If you like this tag, you are free to put it on your blog as well!


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Leuk dat je hem ingevuld hebt! :)
  Trouwens, ineens schiet iemand door mijn hoofd waar jij best wel op lijkt! Bethany Mota! Als je haar kapsel zou hebben zou je er echt op lijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Tags zijn altijd een creatieve manier om een blogger beter te leren kennen! Ik ga de vragen overnemen, heel erg leuk! Liefs, Roëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke blog en ook mooie foto van paps en mams.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn