3.2.14

#OOTD: Hello winterENG: Gosh, I was cold the last week. Luckily the temperatures are going up again for the next week, because I really really hate cold. But well, since it was cold, I had to wear proper clothing for the temperatures. So I went for a outfit with a lot of knitted materials. A knitted sweater, a knitted headband and a large knitted scarf. At least I was feeling warm. And what I do like about winter, is the nice and warm winter sun. I hope you enjoy my OOTD! Please hype on Lookbook if you do! I am wearing a Forever21 leather shorts, H&M booties, Primark sweater, Primark scarf, H&M headband and a H&M bracelet.

NL: Pfff, wat heb ik het koud gehad de afgelopen week. Gelukkig gaan de temperaturen de komende week weer iets omhoog, want ik heb echt een enorme hekel aan kou. Maar omdat het zo koud was de afgelopen periode, was het een must om de juiste en warme kleding te dragen. Mijn outfit was heerlijk warm, met een hoop breisels die me hierbij hielpen ;). Wat ik wél heerlijk vind aan de winter, is de prachtige winterzon. Ik hoop dat je mijn OOTD leuk vind, je kunt dan hem hypen op Lookbook (thanks!). Ik draag een leren short van Forever21, laarsjes van de H&M, trui van Primark, sjaal van Primark, H&M armband en H&M hoofdband.

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kledingstijl heb jij! Alhoewel het me nog steeds koud lijkt in een panty;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Maar die panty ziet er idd nog steeds koud uit haha, je hoofdband is echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke look en mooie foto's!! :)

  xxx Saranda
  http://www.sarandaadriana.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke outfit! Ik vind dat haarbandje echt leuk! Ik vind de panty er trouwens helemaal niet koud uit zien hoor. Ik draag zelf ook panty's deze dagen en heb het nooit koud! Draag er dan wel 2 over elkaar ;-)

  XX Sonja
  www.redsonjafashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eigenlijk maar 1 opmerking: fotomodel!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele leuke outfit! maar wel een beetje gek dat je zeurt dat je het koud hebt terwijl je een panty aanhebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ja dat van die Panty kan ik begrijpen dat jullie dat denken. Ik heb alleen nooit echt koude benen. Als ik het koud heb is het meestal mijn rug, handen of oren. Dus vandaar dat ik in de winter heel vaak met een panty loop, met -3 kan ik ook nog heel goed met een panty over straat gaan. En inderdaad dan net als Sonja, wel met twee over elkaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn