18.2.14

#EVENT: Huishoudbeurs 2014


ENG: Last weekend I got invited for the 'Huishoudbeurs' in the RAI in Amsterdam. The 'Huishoudbeurs' is a fair for consumers, you can find a wide range of retailers that promote their business and there are a lot of cute events available to watch. I got invited and went there together with my mum and my sister in law Stephanie. I had a really great day, visited a lot of different stands. I would really like to show you my top 5 stands that I visited during the fair. These stands drew my attention because they inspired me, because they had great people working there or because they just showed some amazing products. 

NL: Afgelopen weekend was ik uitgenodigd om de Huishoudbeur in de RAI in Amsterdam te bezoeken. Velen van jullie zullen wel al eens gehoord hebben van de Huishoudbeurs; een geweldig evenement waarbij diverse retailers hun bedrijf promoten aan consumenten, en waar diverse events beschikbaar zijn. Ik ging afgelopen zondag, samen met mijn moeder en mijn schoonzusje Stephanie. Ik had een geweldige dag, waarbij ik heel veel verschillende stands bezocht. Ik wil jullie daarom mijn top 5 stands laten zien, die ik heb bezocht tijdens de beurs. Deze stands trokken mijn aandacht omdat ze mij inspireerde, omdat er geweldige mensen aan het werk waren of omdat ze gewoon prachtige producten lieten zien.
1. My favorite stand of the day: World of Beauty

ENG: My absolute favorite, my  number one stand, was the one from World of Beauty. World of Beauty is an amazing beauty webshop. Mari van der Ven, a famous Dutch beauty artist, is the ambassador of this webshop. Even though I am officially a DIY/lifestyle blogger, I do love my daily doses of beauty. One of the most important reasons I loved this stand this much, was because of one of the make-up artists working at this stand; Ronald Maasakkers. He was an absolute genius. He did my make-up, my mums make-up and Stephanie's make-up and the three of us looked great afterwards. I felt pretty the rest of the day, to bad it was a Sunday, because I would have loved to go out with this look. He gave some amazing tips about how you should use some products, what colors look best on you, what you should look for when buying your make-up and a lot more. The tips were really useful. For example, I know now that blueish shades match really pretty with my brown/green eyes, it makes them stand out a more. I also know that I've been plucking my eyebrows the wrong way for a very long time, that is why both of my eyebrows have a very different shape. And I know now that I really want to buy a eye pencil he used on my eyes of the brand Deborah Milano. He used a green and blue color on my eyes and it looked amazing. I also got introduced to Mari van der Ven itself, isn't that great!? Below you can find some of the looks Ronald created on us and some nice shots of the World of Beauty stand.

NL: Mijn absolute favoriet van de dag, was zeker weten de stand van World of Beauty. World of Beauty is een geweldige beauty webshop. Mari van der Ven, de beroemde beauty artist die jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen, is ambassadeur van deze webshop. Ondanks dat ik officieel een DIY/lifestyle blogger ben, kan ik niet zonder mijn dagelijkse portie beauty. Één van de belangrijkste redenen waarom ik zo'n fan was van deze stand, is toch wel duidelijk de make-up artiest die werkzaam was bij deze stand: Ronald Maasakkers. Hij was een absolute genie. Hij deed mijn make-up, die van mijn moeder en van Stephanie en we zagen er alledrie geweldig uit naderhand. Hij gaf ons een aantal handige tips over het gebruik van verschillende producten, welke kleuren het beste bij je passen, waar je naar moet kijken wanneer je make-up koopt en een hoop meer. De tips waren echt heel handig. Bijvoorbeeld; Ik weet nu dat blauwe kleuren erg mooi matchen met mijn groen/bruine ogen, het zorgt ervoor dat mijn ogen meer naar voren springen. Ik weet nu ook, dat ik mijn wenkbrauwen altijd verkeerd gepileerd heb, waardoor ze er nu niet echt meer gelijk uitzien. En ik weet dat ik heel graag de oogpotloodjes van het merk Deborah Milano wil kopen, die hij gebruikt heeft voor het maken van mijn ooglook. Hij gebruikte een blauwe en groene kleur, en het zag er echt mooi uit. Daarnaast werd ik voorgesteld aan de man achter de webshop: Mari van der Ven, is dat niet cool? Hieronder vind je wat foto's van de looks die Ronald gemaakt heeft bij ons, en wat sfeerfoto's van de stand.


2. The Poopy Cat Dolls

ENG: The fair was almost ending when I walked past the stand of the Poopy Cat. The concept of this brand was really innovative. That's why this is my number 2 of the fair. I love innovative ideas, and The Poopy Cat is definitely one of them. The Poopy Cat is a disposable litter box, you can subscribe to the Poopy Cat online. Once you've done that, you will receive a pack of 4 Poopy Cats each month. You use all of them for one week, and trow them away in the green or organic waste bins. The Poopy Cat is completely biodegradable. They gave me a sample of the Poopy Cat, to try at home. The box is now standing in our kitchen since Sunday in the afternoon. I have hired my most famous colleague, my cat Zoë, to test the Poopy Cat for me. I've scheduled a meeting with her next Sunday to discuss the results. Let's hope she enjoys using the Poopy Cat, I'll come back with the test results next week ;)!

Oh, and please scroll down, after the pictures of the Poopy Cat, you can find a really cute video of the Poopy Cat Dolls.

NL: De beurs was bijna afgelopen toen ik langs de stand liep van de Poopy Cat. Het concept van dit merk is echt ontzettend innovatief. Dat is waarom deze stand bij mij op nummer twee staat. Ik ben gek op innovatieve ideeën, en deze stand was dat zeker. De Poopy Cat is een wegwerp-kattenbak. Je kunt je aanmelden voor een abonnement op de Poopy Cat. Nadat je dit hebt gedaan, ontvang je iedere maand een pakketje met 4 Poopy Cats thuis. Je kunt alle Poopy Cats voor één week gebruiken, daarna kun je hem gewoon bij het groen-afval gooien. De Poopy Cat is volledig biologisch afbreekbaar. Ze gaven mij een Poopy Cat mee, zodat ik hem thuis kon testen. De doos staat sinds zondagavond in onze keuken. Ik heb mijn meest geliefde collega, mijn poes Zoë, uitgenodigd om de Poopy Cat uitgebreid voor mij te testen. Het testproces is nog in volle gang, maar a.s. zondag heb ik met haar een vergadering ingepland, waarin we de resultaten van de Poopy Cat zullen bespreken. Ik kom hier volgende week dus nog bij jullie op terug ;)!

Oh, en scroll na de foto's door naar het superschattige filmpje van de Poopy Cat Dolls, haha hoe leuk is die!


3. In love with the fashion from this stand

ENG: On the Huishoudbeurs, you could also visit the BFF event. One of the stands at the BFF event really drew my attention. The stand of Lovely Vintage was full of pretty clothes and accessories that really match my style. I loved the clothes that were sold at this stand. Everything was really pretty (and not expensive!). Yes I was definitely in love. Because I promised my self not to spend money on clothes during the fair, I didn't buy anything at their stand, but I did look at all the pretty stuff they had for sale. Luckily, they have a webshop as well, so I can visit them online. 

NL: Op de huishoudbeurs kon je ook het BFF event bezoeken. Één van de stands op het BFF event trok echt mijn aandacht. De stand van Lovely Vintage stond vol met prachtige kleding en accessoires, die perfect matchen met mijn smaak. Ik was direct verliefd op de kleding die ze verkochten op deze stand. Alles was erg mooi (en niet duur!). Yep, ik was zeker fan. Omdat ik mezelf beloofd had om geen kleding te kopen op de huishoudbeurs, heb ik niks meegenomen, maar ik heb zeker gekeken naar al het moois dat ze te bieden hadden. Gelukkig hebben ze ook een webshop, zodat ik op een later moment alles nog zou kunnen kopen ;)!

4. Affordable face care for my eczema skin?

ENG: As some of you might know, I'm having some troubles with my skin. From time to time (especially during winter), my eczema shows up in my face and neckline. Not very pleasant. I bought the products of Dr. Weil for Origins in London and even though I really love that product line, it is way to expensive for me to buy on a regular basis. (€75,- for 50ml is just to expensive in my opinion, even for a great product). So yes, I am still looking for some nice options. When I walked past the stand of Zarqa, I immediately noticed the facts on the side of the stand: the products are designed especially for sensitive skin. Yay, that's me! I got some advise from a really nice lady, and I think I am going to try these products after I finish my Jar of Dr. Weil Origins face cream (I just bought a new one). I really hope this products works for me, because it costs about 15 euro's for 50ml, that is a huge difference with the Dr. Weil products! There won't be a review on this products right now, because I still have to finish my new jar of Dr. Weil cream of 50ml, but after that, I am going to buy the Zarqa product to try on my skin! Stay tuned ;)

NL: Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, heb ik helaas veel problemen met mijn huid. Regelmatig (vooral tijdens de winter), besluit mijn huid dat het tijd is om weer eens eczeem te laten zien. Deze eczeem toont zich dan voornamelijk in mijn gezicht en mijn hals. Erg vervelend. Ik heb enige tijd geleden de producten van Dr. Weil for Origins gekocht in Londen en ondanks dat ik een enorme fan ben van deze producten (ze zijn zo ontzettend fijn!), ze zijn veels te duur om regelmatig te gebruiken (€75,- for 50ml is naar mijn mening gewoon te duur, zelfs voor een geweldig product). Dus ja, ik ben nog steeds op zoek naar een fijne optie op dit product. Toen ik langs de stand van Zarqa liep, zag ik direct op de stand staan dat de producten speciaal voor de gevoelige huid waren. Yes, dat ben ik! Ik kreeg veel advies van een hele aardige mevrouw en ik denk dat ik de producten over een tijdje ga aanschaffen. Eerst moet ik mijn potje van Dr. Weil for Origins nog opmaken (ik heb net een nieuwe gekocht). Ik hoop dat dit product goed werkt voor mij, omdat het maar 15 euro kost voor 50ml, een mega verschil met de Dr. Weil producten. Ik zal over een tijdje een review schrijven over het product van Zarqa, maar omdat ik eerst mijn potje van Dr. Weil op wil maken, zal dat nog wel een poosje duren.


5. Because their ain't no party like an alcoholic party

ENG: Ok, my number 5 is not really a stand, it is the complete alcoholic area of the Food & Drinks hall. And I didn't like it just because of the alcohol (I had to drive home so I couldn't even drink). But I really liked the way it was decorated. Especially the stand from Peachtree looked really nice. There even was some entertainment, so that stand really looked like there was a little party going on. I also liked the Baileys stand, well first of all because I like Baileys, but second of all becasue I was able to sit in a giant bathtub haha (see picture below). I have to say I loved the Food & Drink hall as well. I love to eat (a lot) and my mum, Stephanie and me didn't want to spend a lot of money on food. So what did we do? We visited the Food & Drinks hall: FREE FOOD EVERYWHERE. Ok, I might sound like a real food addict right now (ok, maybe I am a little, I just enjoy eating, haha). But I really liked it to walk around there. I did hate the continuous noise around you, all the stands were using microphones to attract people, it made the room very noisy and unpleasant. But hey, free food, so I can deal with some noise. Not all of the food was good to eat, there was some Slim Pasta (Pasta without carbohydrates), it was really disgusting, even though the concept is nice. But there were also some stands with really nice food. I loved the stand of Jumbo where we could enjoy a nice meal with grilled salmon and I loved the stand of Tex Mex, they had some really tasty chicken wraps.

NL: Ok, mijn nummer 5 is niet echt een stand, het is de complete alcohol-ruimte in de Food & Drinks hal. Ik vond deze hal leuk, niet alleen om de alcohol (ik moest namelijk nog rijden dus ik kon niet eens drinken). Maar ik vond de manier waarop deze hal was ingericht erg leuk. Vooral de stand van Peachtree zag er erg leuk uit. Er was zelfs entertainment aanwezig wat van deze stand een echt feestje maakte. Ook vond ik de Baileys stand erg leuk, ten eerste omdat ik gewoon van Baileys houd, maar daarnaast was het ook mogelijk om in een grote badkuip te zitten, haha (zie foto beneden). Ik moet zeggen dat ik de Food & Drink hal in het algemeen erg leuk vond. Ik houd van (veel) eten. En mama, Stephanie en ik hadden niet veel zin om veel geld uit te geven aan eten. Wat doe je dan? Dan ga je naar de Foods & Drinks hal OVERAL GRATIS ETEN! Oké, ik klink nu misschien als een enorme eetverslaafde (maar misschien ben ik dat ook wel een beetje, haha). Ik vond het erg leuk om daar rond te lopen. Ik vond het alleen enorm vervelend dat het zo rumoerig was in de Food & Drinks hal. Alle stands maakte gebruik van microfoons om consumenten te trekken, wat van de gehele zaal een luidruchtige omgeving maakte. Niet al het eten dat uitgedeeld werd was lekker. Er was bijvoorbeeld Slim Pasta (pasta zonder Koolhydraten), die was echt smerig, ook al vond ik het concept erg leuk. Maar er waren ook stands met erg lekker eten! Ik vond de stand van Jumbo erg leuk, we kregen hier namelijk een heerlijk gerecht met zalm. Ook was de stand van Tex Mex voorzien van een lekkere maaltijd, hier kregen we een heerlijke wrap met kip.Just some other photographs of the Huishoudbeurs I wanted to share


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Ik ben er vandaag geweest met mijn moeder en zusje, super om te zien hoe jij de huishoudbeurs ervaren hebt!
  De stands die je noemt zijn mij ook allemaal bijgebleven en lunchen was na het bezoek aan de food&drink hal niet meer nodig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel leuk uit. En wat ben je mooi opgemaakt:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zag er uit al een leuk event. Zie het al op meerdere blogs voorbij komen! De krullen staan je prachtig! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er leuk uit! :) De krullen vind ik je heel erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een mooie weergave van een gezellige leerzame dag! ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke stukje heb je geschreven over mijn allerbeste vriend Ronald...
  super dat je hem zo positief hebt ervaren, daarom is hij ook mij aller aller beste vriend al vele jaren.....
  Je ziet er dan ook heel erg mooi uit....
  hij weet dat als geen ander.... een echte MUA.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel heb je geschreven! Mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil altijd nog een keer heen, maar ik heb eigenlijk nooit de tijd ervoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn