16.2.14

#DIY: Pinterest inspiration No. 1ENG: I am a real Pinterest addict. I use Pinterest to get ideas for cute DIY's, cool fashion ideas and inspiring quotes (and a lot more). This weekend I am very busy, so unfortunately I don't have time to put a DIY tutorial online for you. But because I still want to keep my promise and upload a DIY related article every weekend, I decided to give you a nice overview of a few amazing DIY tutorials I found on Pinterest. If you enjoy this article, I suggest you to follow my Pinterest account, so you won't miss anything I pin on my page ;)!

NL: Ik ben een echte Pinterest-verslaafde. Ik gebruik Pinterest om ideeën te krijgen voor leuke DIY's, mooie fashion en inspirerende quotes (en een hoop meer). Dit weekend ben ik enorm druk, dus helaas heb ik geen tijd om een DIY tutorial online te zetten. Omdat ik me wel aan mijn belofte wil houden en elk weekend een DIY-gerelateerd artikel online te zetten, heb ik besloten om jullie vandaag een overview te geven van mijn favoriete DIY tutorials die ik vond op Pinterest. Als je dit artikel leuk vond, dan wil ik je adviseren om mijn Pinterest pagina te volgen, zodat je nooit een update mist ;)!
ENG: This DIY shows how to make a picture frame out of an old window frame. Really cute. There was no source on Pinterest, so unfortunately I cannot share this for you.

NL: Deze DIY laat zien hoe je een fotolijst maakt van een oud raamkozijn. Erg cute! Er stond helaas geen bron op Pinterest, dus helaas kan ik deze niet met jullie delen.ENG: How cute! You can make small and fluffy pompoms with a fork! Doesn't it look great and very easy? The DIY was originally found on: http://thebakerstwine.com/

NL: Hoe schattig! Je kunt kleine pompoms maken met een vork. Ziet dit er niet super leuk en gemakkelijk uit? De DIY heb ik gevonden op: http://thebakerstwine.com/

ENG: How cute is this DIY? I love the sandals and this is definitely something I could make myself. Maybe for spring and summertime. You can find this DIY here: swellmayde.com pierogipicnic.com

NL: Hoe lief is deze DIY? Ik ben verliefd op deze schattige sandaaltjes en dit is echt een DIY die ik zelf zou kunnen maken. Misschien voor deze lente en zomer! Je kunt deze DIY hier vinden: swellmayde.com pierogipicnic.com


ENG: Oooh I'm  sorry, this picture shows up a little large. But I think this one is also really cute and easy. Love to do this one time with one of my sweaters. You can find this DIY here: pierogipicnic.com

That's it for today! I hope you enjoyed this article. I know it comes up a bit late today, but hey, it's still weekend for one hour ;)!

NL: Oooh sorry, deze foto valt iets groter uit dan verwacht. Maar ik vind deze erg schattig en erg gemakkelijk! Zou dit binnenkort graag een keer doen met één van mijn truien. Je kunt deze DIY hier vinden: pierogipicnic.com

Dat is het artikel voor vandaag! Ik hoopn dat je het een leuk artikel vond, zo niet, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag! Ik weet dat hij een beetje laat online komt, maar hey, officieel is het nog één uur weekend toch ;)!

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Vooral die laatste met het kant vind ik erg leuk, zoiets zou ik nog wel eens willen proberen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn