23.2.14

#DIY: Make your own beachy hair lookENG: I love summer. It is my absolute favorite season of the year. During wintertime, it can be nice to bring some summer memories into your daily life. Every time when I am on holiday during summer, I visit the beach. I love the beach, it is my favorite place to be when I'm on vacation. And I love the way my hair looks after visiting the beach, so why not create this look at home? This tutorial explains you how to make your own sea-salt spray to use at home! I hoped I would get curls out of this spray. A colleague of gets really pretty beachy curls after using the spray, but unfortunately my hair is anti-curly. For some reason, I never really get curls. Maybe one of you guys is more lucky! I did get a lot of volume when using this spray! How can you make the spray yourself? Click 'Read more' to find out!

NL: Ik houd van de zomer. Het is absoluut mijn meest favoriete seizoen van het jaar. Tijdens de winter is het leuk om wat zomerherinneringen in je leven te brengen. Elk jaar wanneer ik op vakantie ben, bezoek ik het strand. Ik houd van het strand, het is mijn favoriete plek tijdens de zomervakantie. Mijn haar wordt van al die strandbezoekjes altijd erg mooi! Dus waarom zou ik deze look niet thuis kunnen creëren? Deze tutorial legt je uit hoe je je eigen zeezout spray kunt maken. Ik hoopte dat ik mooie krullen zou krijgen van deze spray. Een collega van mij krijgt namelijk hele mooie beachy krullen na het gebruik van deze spray. Maar om de een of andere reden vertikken mijn haren het om maar enige vorm van krullen te laten zien. Misschien dat iemand van jullie meer geluk heeft ;)! Ik heb wel een hoop volume in mijn haar gekregen door deze spray! Hoe je deze spray maakt, kun je lezen wanneer je klikt op read more! ENGLISH

You need:
- 1/2 cup of sea salt
- 190 ml of water
- 10 ml of oil (I used walnut oil, but you can use anything you like)

The steps are really easy: 
Boil the water, mix it with the sea salt and the oil and put it in a small spray bottle ;) done!

You just spray the mixture into your damp hair and blow dry your hair. And you are done, your hair is nice and beachy!
NEDERLANDS 

Je hebt nodig:
- 1/2 kop zout
- 190 ml water
- 10 ml olie (ik gebruikte walnootolie, maar je kunt iedere olie gebruiken)

De stappen zijn super gemakkelijk:
Kook het water, mix het zeezout en de olie met het water en stop het in het spray flesje ;)! klaar!

Je sprayt het mengseltje in handdoekdroog haar en droog je haar met een fohn. Wanneer je aar droog is, is je haar mooi en beachy!

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Hi Carlijn!
  Leuke blog! Zal dit wel een keer proberen ;)
  Krijg zelf wel snel krullen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuk idee.
  Groetjes, Natasja M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk om dit eens zelf te maken, bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om een keer te proberen, maar haar is altijd zoveel mooier als ik lekker op het strand ben geweest. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehlalaaaa, dit ga ik zeker een keertje proberen! Beachy hair is heer-lijk :-)

  Liefs Judith
  http://www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn