26.2.14

#52WEEKS PHOTOCHALLENGE: Week 5 - Out of focus (or 'Pets')ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Out of focus! Aaargh I hated this subject. I really couldn't find anything to photograph with this theme. All my photographs turned out really ugly and I just wasn't satisfied. So I cheated a little. I think I made a gorgeous photograph of my cat in the garden. I would really love to share this photograph with you. So for this week, I changed the theme to 'pets'. Meet my cat Zoë!

I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Out of focus! Oooohh wat haatte ik deze opdracht! Ik kon echt niets vinden wat ik kon fotograferen met dit thema. Alle foto's werden echt super lelijk en ik was nooit tevreden. Dus, ik heb deze ronde een beetje valsgespeeld. Ik maakte een prachtige foto van mijn kat in de tuin, die ik erg graag met jullie wil delen. Vandaar dat ik het thema van deze week heb omgedoopt tot 'huisdieren'. Ontmoet mijn lieve kat Zoë. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

16 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat het je gelukt is hem zo mooi op de foto te zetten! Telkens als ik mijn katten wil fotograferen lopen ze naar me toe om kopjes te geven hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat doet de mijne ook wel heel erg hoor! Ik had het geluk dat er een pluisje voorbij kwam waaien, waardoor ze afgeleid was en een paar seconden perfect stil bleef zitten haha! Snel gebruik van gemaakt ;)!

   Verwijderen
 2. Ik vind m echt prachtig. Zo dichtbij.. goed gelukt zeg!

  Gr. Eva Lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto! Leuke challenge, zo leer je echt goed bij. Ik ben benieuwd naar de volgende!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ja, ik vind de challenge tot nu toe ook erg leuk! En het is best gemakkelijk vol te houden, aangezien je steeds maar 1 foto per week hoeft te maken, je hebt dus veel momenten om dingen uit te proberen!

   Verwijderen
 4. Leuke challenge, zo kun je inderdaad je skills verbeteren omdat je echt let op wat je vast moet leggen en er meer mee bezig bent! Vind de foto erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt een geweldige blog!
  Ik ben pas ook een blog gestart. Wil je er een kijkje nemen? Ik zie je er graag tegemoet!
  xx
  diysforyouandme.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige foto is dit van Zoë, je hebt wel een lief model bij je in de buurt...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto, alleen had ik em misschien iets uitgezoomd, zodat de oortjes van de kat erop staan ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, mooie foto! Hele toffe challenge ook, en fijn dat je een overzichtje hebt waar je alle thema's en foto's kan terugkijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele mooie foto. Ik denk de mooiste uit je serie 52 weken tot dusver! Ga zo door :)

  Liefs, Cheyenne Caitlin
  www.cheyennecaitlin.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn