19.2.14

#52WEEKS PHOTOCHALLENGE: Week 4 - Soft


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Soft! I photographed my good old friend Spoekie for this subject. She is 12 years old and our sweet family dog. She is really well trained, so It was very easy to lay her down in the position I wanted. All I had to do was tell her to stay, and she was laying motionless for 15 minutes, haha. I love her. I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve! Click read more to see the picture

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Soft! I heb mijn lieve oude vriendinnetje Spoekie op de foto gezet. Ze is twaalf jaar oud en echt onze gezinshond. Ze is erg goed getraind, wat voor mij een mooi voordeel is. Ik hoef haar maar in een  houding te leggen die ik mooi vind, een paar keer 'blijf' te zeggen en ze blijft super stil liggen, ideaal haha. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren! Klik op lees meer om de foto te zien.
Voor de andere opdrachten kun je hier kijken.Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Ah, wat een schatje! Ik vind de foto erg goed gelukt, ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf idee!
  Ben sinds 2 weken overgestapt van een Sony naar een spiegelreflexcamera, dit is wel een ontzettend leuk idee!
  Je foto's is heel mooi gelukt, wat een leukerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOOH wauw je hebt een leuke blog! Ik ga je volgen!! Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blog heb je! En mooie foto! Ik zou niet weten wat je beter moet doen hihi. Ik volg je nu!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn