12.2.14

#52WEEKS PHOTO CHALLENGE: week 3 - Dance


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Dance! Because Dance is something that shows movement. I wanted to show some movement in the picture. I used a shutterspeed of 15 seconds, my best friend Daniëlle as a model, and my little brother to run around with sparkling sticks. It was a real challenge, because my friend had to stand extremely still to get a sharp picture. I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Dans. Omdat dans iets is dat beweging weergeeft, wilde ik beweging in de foto proberen te laten zien. Ik gebruikte een sluitertijd van 15 seconden, mijn beste vriendin Daniëlle als model en mijn kleine broertje om als een gek met sterretjes om haar heen te rennen, haha. Het was een echte uitdaging, omdat Daniëlle echt extreem stil moest staan om haar scherp op de foto te krijgen.. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!


Voor de andere opdrachten kun je hier kijken.

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

21 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind je foto geweldig geworden! Echt geweldig gedaan :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de foto best heel erg goed gelukt, maar dat komt natuurlijk ook door de tomeloze inzet van Danielle en je broertje!
  Ik vraag mij af, heb je hem soms iets beloofd om dit voor je te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee hoor. Mijn broertje helpt me wel vaker met dit soort dingen. ;)

   Verwijderen
 3. Heel mooi geworden! Haha, ik zie het helemaal voor me dat er een jongetje om haar heen rent met sterretjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Naja het is niet echt een "jongetje" meer. Eigenlijk is hij al 20 en ruim 1,80 lang. Maar omdat hij jonger dan mij is, noem ik hem automatisch 'broertje', haha!

   Verwijderen
 4. Dit soort foto's zijn zooo leuk! Heb r een keer een heel alfabet mee gemaakt!

  Super mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Carlijn,

  I've nominated you and your blog for the Liebster Award, check it out:
  http://4kidsbagsnmore.blogspot.nl/2014/02/liebster-award.html

  If you like this, answer the questions and select 11 new nominees!

  Have a great day,
  Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gave foto's! Met school heb ik ook wel eens van zulke foto's gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hele toffe foto's ! heel erg gaaf, liefs en een goed weekend
  www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn