5.2.14

#52WEEKS PHOTO CHALLENGE: week 2 - texture


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills; the 52 Weeks in 2014 Photo challenge was born. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. This weeks subject: Texture! I love the look of trees right now. Especially the texture bark of the trees with all the moss. I hope you enjoy the photograph of this week! Please leave your comments, I still want to improve!

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren; de 52 weken fotografie challenge was geboren. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's, zodat ik mezelf kan verbeteren. Deze week is de opdracht: Textuur. Ik ben enorm fan van bomen op dit moment. Vooral de textuur van het boomschors dat nu vol zit met mos. Ik hoop dat je de foto van deze week leuk vindt. Laat je feedback achter! Ik wil graag meer leren!


Voor de andere opdrachten kun je hier kijken. Daarnaast kun je ook meedoen aan mijn wincatie, dat kun je hier doen.

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het een heel mooie foto, ben wel onder de indruk van de kleuren van de schors mossen...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de kleuren van het mos is ook de reden dat ik echt een foto van deze boom wilde maken, vond het effect zo mooi!

   Verwijderen
 2. Mooie foto! Het is altijd wennen met een nieuwe camera, helemaal een SLR. Ben benieuwd naar de volgende foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De volgende foto komt woensdag weer online! :)

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn