30.1.14

Gesloten #WINACTIE: Win een prachtige statement ketting!

*Because of the shipping rates to foreign countries, this give away is only available for people living in the Netherlands or Belgium. Sorry for the inconvenience.*Vandaag heb ik een hele leuke verrassing voor jullie klaar staan! Zoals iedereen wel weet is het 14 februari Valentijnsdag! Hartstikke leuk voor iedereen met een vriendje, maar ben jij nou niet in het bezit van een man die jou kan overwelmen met leuke cadeaus? Niet getreurd! Je maakt nu kans op deze prachtige ketting en ik zorg ervoor dat deze op Valentijnsdag bij jou op de deurmat ligt! Zo ben jij deze Valentijn gegarandeerd van een leuk Valentijnscadeautje, of je nu een leuk vriendje hebt of niet.

PS: natuurlijk is deze winactie ook voor alle dames die wel al een leuk vriendje hebben. Iedereen die woont in Nederland of Belgie mag deelnemen aan deze actie!

Dus scoor dit jaar je eigen Valentijnscadeau, en doe mee aan deze winactie. Deelnemen kan t/m maandag 10 februari 23:59u. Op dinsdag 11 februari zal de winnaar bekend gemaakt worden!

Lees snel verder wat je moet doen om te winnen!
Deelnamen aan deze winactie is erg gemakkelijk. Je hoeft me alleen maar te volgen via Bloglovin' en onderstaand formulier in te vullen! Vergeet ook niet in te vullen wanneer je me op andere manieren volgt, je maakt dan namelijk meer kans op de prijs! Let er goed op dat het e-mailadres op de juiste manier gespeld is, ik gebruik dit e-mailadres om contact op te nemen met de winnaar. Dit e-mailadres zal enkel gebruikt worden voor het bekend maken van de winnaar en zal niet gedeeld worden met derden.


Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin


Powered byEMF Online Survey

Enjoyed this article? Follow me:


2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel, ik doe mee!
    Heb wel een vriend, maar die "doet niet aan valentijnsdag".... -.-'

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn