9.1.14

#SHOPLOG: I finally got my own camera, I am in love!


ENG: I am so, so happy right now. On my blog, most of my pictures are made with my iPhone or my 10-year old compact camera. The result: ugly and unclear pictures. My friend, Daniëlle is the proud owner of a high quality camera. So I often bagged her to make pictures for me. But there is no need for that anymore! I finally got my very own baby, my own camera. Dear readers I present to you, my new love: the Sony Alpha SLT-A58. I also did some test shots, you can find them when you click 'read more'. 

NL: Ik ben zo, zo ontzettend blij op dit moment. Op mijn blog zijn de meeste foto's gemaakt met mijn iPhone of met mijn 10-jaar oude compact camera. Het resultaat: lelijke en onscherpe foto's, die niet bepaald blogwaardig zijn. Maar ach, je moet iets zonder professionele camera. Mijn vriendin, Daniëlle, is de trotse eigenaresse van een camera van hoge kwaliteit. Dus vaak heb ik haar gesmeekt (oké vaak valt ook wel mee, maar ik heb het wel ooit gevraagd ;) ), om foto's van mij te maken voor mijn blog. Maar vanaf nu hoeft dat niet meer. Sinds deze week heb ik eindelijk mijn eigen schatje, mijn eigen camera. Lieve lezers, ik presenteer jullie mijn nieuwe liefde: de Sony Alpha SLT-A58. Ik heb ook wat testfoto's gemaakt, deze kun je vinden wanneer je klikt op 'read more'.ENG: I wanted to try out this camera the day I received it. But my little cat Zoë really didn't like that idea. I thought this picture was funny, because it just looks like she is making a selfie, haha.

NL: Ik wilde de camera direct uitproberen op de dag dat ik hem ontving. Maar mijn kleine poes Zoë was het hier duidelijk niet mee eens. Ik vond deze foto wel grappig omdat het net lijkt alsof ze een selfie maakt, haha.
Enjoyed this article? Follow me:
Follow on Bloglovin9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe camera, zorgt er echt voor dat je blog vooruit zal gaan door goede foto's :) have fun with it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie camera, de foto's zijn erg scherp! hoe duur was die? Mijn foto's zijn jammer genoeg ook erg onscherp door een slechte camera.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte met je nieuwe camera! altijd leuk als je eindelijk goede foto's kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe camera!! En wat een leuke foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow prachtig! Je gaat er super veel plezier van hebben! Echt een aankoop voor het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe camera! Mooie foto's heb je gemaakt, prima kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn