16.1.14

#PERSONAL: Instagram Diary December


ENG: Yes, it is time for a new Instagram Diary! This time of the month December! I really love my pictures from Decemeber, so I hope you enjoy them to! The picture you see above is a picture me and my friend mae in a photo boot at Pull & Bear in London. We went on a shopping/Harry Potter trip to London in the beginning of December and it was awesome. I wish I could live in London, my favorite city of all times.

NL: Ja hoor, het is weer tijd voor een nieuwe Instagram Diary! Dit keer van de maand December. Ik ben echt blij met alle foto's die ik in December heb gemaakt, ik had echt een gezellige maand! De foto hierboven is van mij en een vriendin gemaakt in Londen. We waren in de Pull & Bear en daar stond een Photo boot, natuurlijk moesten wij daar even gebruik van maken. Het was alleen lastig timen wanneer er een foto gemaakt werd, dus niet op alle foto's staan ik even charmant ;)

ENG: Ooooh to bad, I really wanted to share this video with you but I don't know how to share Instagram video's on my blog! Please visit this link, because I really want to show you the video! Click to go to the video of the Diagon Alley of Harry Potter :D Ok, I went to the Harry Potter Studio Tour in London, and what I loved most was the Diagon Alley. Please watch the video, you will see an overview of the Diagon Alley, isn't it amazing! And did you know you can also "visit" die Diagon Ally with Google Streetview? Watch it here.

NL: Oooooh wat jammer. Ik wilde heel graag aan jullie een video laten zien van mijn Instagram acount, maar ik weet niet hoe je video's vanuit Instagram op je blog moet delen. Ga naar deze link, zodat je de video kan zien van de Wegisweg van Harry Potter :D! Toen ik in Londen was heb ik namelijk de Harry Potter Studio Tour bezocht, en wat ik het geweldigste vond aan deze tour was toch zeker wel de Wegisweg. Kijk de video en je zult een een kleine tour zien in de Wegisweg, is het niet geweldig? Wisten jullie trouwens al dat je de Wegisweg ook kunt bezoeken via Google Streetview? Bekijk het hier.ENG: I visited one of my favorite stores off all time in London. Victoria's Secret. Loved it there! I wrote a complete review about it which you can read over here.

NL: In Londen bezocht ik één van mijn favoriete winkels ooit; Victoria's Secret. Het was geweldig daar! Ik heb een tijdje geleden een complete review over geschreven, die vind je hier.ENG: For me wintertime is pretty much the same as 'hot chocolate time'. I am a extreme hot chocolate fan. I even drink it during summer time a lot, just because I love it so much. My mother in law bought some marshmallows, and because I never drank hot chocolate with marshmallows, I had to try this of course. Oooh it was so delicious. I am a real addict now.

NL: Voor mij betekent wintertijd eigenlijk hetzelfde 'warme chocolademelk tijd'. Ik ben een enorme fan van warme chocolademelk, ik drink het zelfs regelmatig in de zomer, gewoon omdat ik het zo lekker vind. Mijn schoonmoeder had een tijdje geleden marshmallows gehaald, en dit moest ik natuurlijk proberen samen met warme chocolademelk. Het was zooooo lekker. Ik ben nu een echte verslaafde, haha!


ENG: Of course I had to make a picture of our cozy Christmas Tree with all the presents during Christmas.

NL: Natuurlijk moest ik ook een foto maken van onze gezellige kerstboom met alle cadeau's tijdens Kerstmis.


ENG: I went out for a drink with my boyfriend, and of course, we had some hot chocolate ;)! It is always nice to make some whipped cream mustaches!

NL: Ik ben samen met mijn vriend wat gaan drinken in de stad, en natuurlijk bestelde we warme chocolademelk ;)! Het is altijd leuk om slagroomsnorren te maken!


ENG: My best friend did my make up for NYE. I really loved it, so I posted this picture on Instagram just to show it to the world ;)!

NL: Mijn beste vriendinnetje had voor NYE mijn make-up gedaan. Ik vond het zo mooi, daarom plaatste ik er even een foto'tje van op internet!


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's, je zag er echt mooi uit met NYE!
  En ik baal nu zó erg dat ik niet eerder wist dat je Diagon Alley kon bezoeken, ik ben een paar weken geleden net in Londen geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke foto's en de laatste foto is erg mooi ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben zooo jaloers dat je in de Harry Potter studio bent geweest, lijkt me geweldig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en wat zag je er mooi uit met NYE!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whaaatt! Ben je naar Harry Potter studios geweest? Dat is echt mijn drooooom! Londen is sowieso geweldig! Super leuke post :)! Je zag er prachtig uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke maand ! Wat grappig dat je dat kan bekijken via google streetview , maar het lijkt me nog leuker als je het in ' real life ' ziet !
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn