2.1.14

#OOTD: You've CAT to be KITTEN me right MEOW.ENG: Since I've been selling my own items in my Etsy store, I became a real Etsy addict. I really love all the handmade goods available on this platform. I was searching for some nice items until I noticed this really cute top. As a true cat lover, I couldn't leave this top in the Etsy store, I just had to buy it. Click read more to view more about this outfit!

NL: Sinds ik mijn eigen Etsy winkel heb geopend, ben ik echt verslaafd geworden aan Etsy. Ik ben echt fan van alle handgemaakte producten die hier beschikbaar zijn. Onlangs was ik weer aan het zoeken naar leuke items, toen mijn oog op dit topje viel. Als echte katten-fan, kon ik dit topje natuurlijk niet laten liggen. Lees snel verder voor meer!ENG: So I put the top in my basket, and a week or two later a small pack fell on my doormat. And there it was, the amazing t-shirt with a really fun slogan. I needed to make a outfit with this top immediately, and luckily my sister in law found this super cute pants of Vila for me. I combined it with my good old (fake) leather jacket and my outfit was born ;)!

NL: Dus ik plaatste het topje in mijn winkelwagentje, en ongeveer twee weken later viel er een klein pakketje op de deurmat. Daar was hij dan, het geweldige t-shirt met een hele leuke slogan. Ik moest meteen een outfit maken van mezelf met deze top. Gelukkig vond mijn schoonzusje deze mooie gecoate jeans van Vila voor mij. Ik combineerde alles met mijn goede oude (nep)leren jasje, en mijn outfit was geboren ;).

Jacket | H&M (old collection)
Top | Esty: ThinkingGallery
Jeans | VILA
Shoes | Shopvip


Enjoyed this article? Follow me:9 opmerkingen:

 1. Haha, wat een leuk ding! Ik wil hem stiekem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, echt een gave outfit! En de tekst op het shirt Ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah dat shirt is echt geweldigg <3

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest echt even vier keer lezen! Hahaha, wat een super leuk shirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat een leuke top! Ik ben ook echt gek op katten!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt zo jaloers op je shirt! Heel erg leuk!

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat truitje is echt suuuper leuk!
  Als crazy cat lady moet ik dit ding echt hebben ^^

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hele leuke outfit en leuke laarsjes ik volg je nu ook via bloglovin meis! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn