21.1.14

#OOTD: Finally wearing the skirt I bought this summer.

ENG: This is really the very first time I am actually wearing this skirt, although I already bought it last summer. I really don't know why I never wore this skirt. Because I do think it is a pretty skirt. I think I just never found the right shoe combination to wear with the costume. But, here it finally is, a OOTD with my skirt. Enjoy!

NL: Dit is om eerlijk te zijn de allereerste keer dat ik deze rok draag, ookal had ik hem afgelopen zomer al gekocht. Ik weet eigenlijk niet precies waarom ik hem nog nooit gedragen had, want ik vind het wel echt een leuke rok. Ik denk dat ik nooit echt de juiste schoenen heb kunnen vinden om onder deze rok te dragen. Maar hier is hij dan eindelijk, een OOTD met mijn rok. Enjoy!NOTE: Unfortunately, the first time I wore this skirt, was immediately the last time. After sitting down I wanted to stand up again and the heel of my shoe got stuck inside the bottom of the skirt. Now there is a big hole at the bottom of the skirt.

Where to buy:
TOP: TOPSHOP (OLD COLLECTION)
SKIRT: VERO MODA (OLD COLLECTION)
NECKLACE: GIFT FROM MY FRIEND
SHOES: OLD SHOES, CAN'T REMEMBER.


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn