25.1.14

#NOTE: Moving my blog to Wordpress!ENG: Hi everyone, just a small note from me. This weekend, there won't be a DIY tutorial online for you all. I'm very sorry! The reason why I am not uploading a DIY tutorial is because I am working hard on moving my blog from Blogger to Wordpress. I am a real perfectionist, so I want it to be perfect before closing down my blogger blog. I hope the process of moving everything will be finished this weekend, I'll keep you up to date!

Have a nice weekend everyone!

NL: Hoi allemaal! Even een klein berichtje vanuit mij. Dit weekend zal er helaas geen DIY tutorial online komen. De reden hiervoor is dat ik op het moment druk bezig ben met het uploaden van mijn blog in Wordpress. Ik heb de laatste tijd een beetje last van de beperkingen op Blogger, dat is de reden dat ik graag naar Wordpress wil verhuizen. Omdat ik een lichte vorm van perfectionisme heb (lees: een beetje te erg..), wil ik dat mijn Wordpress blog qua lay out perfect is, voordat ik alles over ga zetten. Ik hoop dat ik dit weekend klaar ben met alles, maar ik kan jullie niets beloven! Ik houd jullie up to date!

Fijn weekend allemaal!

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar de DIY! Ik volg je via bloglovin'.

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd zeg, succes met alles overzetten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa Wordpress is zo fijn! Gaat je vast en zeker bevallen. Succes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben erg benieuwd naar de look van je site straks! Hoop dat alles goed verloopt!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn