14.1.14

#INSPIRATION: The prettiest laptop cases.


ENG: For my job, I carry around my laptop very often. My employer gave me a practical laptop case, but you cannot really call it a pretty bag. This basic black Case Logic bag does have a great quality, but you know that as a fashion lover, I also want a bag that looks pretty. That is why I have a nice inspirational post for you to day, with the prettiest laptop bags! All bags and cases are for sale on the webshop Marington. The laptop cases are pretty expensive, but that is because all cases are made out of real leather. If you buy a timeless laptop bag, you can carry it around for years! Check out the article to see all laptop bags.

NL: Voor mijn werk loop ik dagelijks met mijn laptop te sjouwen. Nu heb ik vanuit mijn werk wel een praktische laptoptas gekregen, maar mooi is anders. Deze saaie zwarte Case Logic tas is wel van goede kwaliteit, maar je weet, het oog wil ook wat. Vandaar dat ik vandaag voor jullie een leuke inspiratiepost klaar heb staan met de leukste laptoptassen! Deze tassen zijn allemaal te koop op de webshop Marington. De laptoptassen zijn vrij prijzig, maar dat komt doordat deze tassen zijn gemaakt van echt leer. Ga je voor een tijdloos model, dan is dit ook zeker een tas waar je nog vele jaren mee vooruit kunt. Kijken jullie mee?


Price: 179,95
http://www.marington.nl/pride-soul-leren-aktetas-earl-bruin

Price: 289,00
http://www.marington.nl/offermann-aktetas-laptop-no-4417-bruin
Price: 289,95
http://www.marington.nl/leren-aktetas-laptop-tronto-bruin

Price: 298,00
http://www.marington.nl/mique-laptoptas-dames-london-camel


Price: 370,00
http://www.marington.nl/brooks-eton-leather-satchel-natural
ENG: I love the last bag so much. The design is timeless, I love the color and I love the fact that it is designed as a back pack. Unfortunately it is really out of my budget, even for a leather bag. This is not the money I would like to spend on a bag. But maybe if I win the lottery once ;)

NL: Ik ben zo verliefd op de laatste tas. Ik ben gek op de kleur en ik houd van het rugzak model. Helaas valt deze echt buiten mijn budget, zelfs voor een leren tas. Zo veel geld besteed ik niet graag aan een tas, misschien ooit als ik bij de loterij een groot geldbedrag win ;)


Enjoyed this article? Follow me:


Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie tassen inderdaad! Ik moest er zelf ook een hebben voor school omdat ik hem vrijwel dagelijks meeneem. Na héél lang zoeken en proberen en ruilen had ik eindelijk de perfecte gevonden. Van bol.com..... Maar ik ben er nog steeds dol op en hij is lekker praktisch! :) Het is de Targus Boho Ladies Case maar die is helaas niet meer bij bol.com te vinden, maar misschien vind je hem nog ergens anders! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, die is inderdaad ook erg mooi ja! Ik zal eens kijken waar ik een verkooppunt kan vinden, zit nu op de officiele site van Targus! Thanks voor de tip!

   Verwijderen
 2. wauw ik vind de eerste erg mooi! ziet er super uit! ik heb echt een groot en lelijk zwart ding maar mijn laptop is ook echt zwaar.. als je een lichte laptop heb is het veel leuker om het in zo'n tas te doen
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste en de laatste zijn echt mooi! Ik stop hem meestal gewoon in mijn schooltas!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Ik vind de laatste mooi! Ik volg je!

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn