22.1.14

#52WEEKS PHOTOCHALLENGE: My new challenge


ENG: The first item I bought in January, was my new Sony camera. Because I am a real newbie in the Photograph world (I never had a SLR camera), I wanted to challenge my self in order to improve my photograph skills. I noticed a fun project on the blog Evoking You, the 52 Weeks in 2014 Photo challenge. Officially you have to upload your photo's onto their Facebook page, but I am going to publish everything on my blog. Every Wednesday from now on, I will upload my pictures of the 52 Weeks Challenge. All I can ask you is to please comment my photographs. I love to receive feedback in order to improve my skills. So whether your comments are positive of negative, please share. I'm happy to learn more about photography!

Below you can find the different themes I am going to work on for the coming weeks. You can click all themes that I've already worked on to see the picture.

NL: Het eerste item dat ik kocht in januari, was mijn nieuwe Sony camera. Omdat ik een echte beginner ben in het fotografiewereldje (ik heb nog nooit eerder een spiegelreflex camera gehad), wilde ik mezelf challengen om op deze manier mijn fotografie skills te verbeteren. Ik ontdekte een leuke challenge op de blog Evoking You; de 52 weken fotografie challenge. Officieel is het de bedoeling dat je de foto's die je maakt, upload op hun Facebookpagina. Ik kies er zelf liever voor om de foto's op mijn blog te plaatsen. Vanaf nu zal er dus iedere woensdag een foto verschijnen die ik heb gemaakt voor deze challenge. Alles dat ik van jullie vraag, is om heel veel feedback te geven op mijn foto's. Ik wil heel graag verbeteren op het gebied van fotografie. Dus of je nu positief of negatief commentaar hebt, alles is welkom!Hieronder vind je de verschillende thema's, deze zullen aanklikbaar worden zodra ik een foto in dit thema geupload heb.

1. Macro
2. Textures
3. Dance
4. Soft
5. Out of focus (Pets)
6. Candy
7. Eyes
8. Reflection
9. Clouds
10. Negative space
11. Back-lighting
12. Black and white
13. Motion
14. Flight
15. Bokeh
16. Child
17. Rim-lighting
18. Food
19. Kisses
20. Pets
21. Lifestyle
22. Sparkle
23. Flowers
24. Shadows
25. Ocean
26. Hats
27. Reading
28. Family
29. Haze
30. Patterns
31. Laughter
32. Cooking
33. Tears
34. Newborns
35. Hands
36. Photographers Choice
37. Passion
38. Outtakes
39. Fashion
40. Morning
41. Fine art
42. Couples
43. Framed
44. Water
45. From a far
46. Joy
47. Fall colors
48. Together
49. Details
50. Sunset
51. In the air
52. Favorite of 2014

Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

11 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd! Hele leuke uitdaging trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke uitdaging om dit vol te houden! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke uitdaging! :D handig dat het per week is, dan heb je genoeg tijd om echt een goede foto te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat een leuke challenge!! Heel veel succes, ik ben benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Graag! Ik was al aan het denken hoe ik die in moest gaan vullen haha ;)! Ga jij maar voor mij dansen maak ik foto's van je :D

   Verwijderen
 6. Ik zie dit heel vaak voorbij komen en ik vind het echt een hele leuke challenge! Ben benieuwd naar de resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn