4.12.13

#SHOPLOG: My first visit at Victoria's Secret!

ENG: Hello my dear readers. I want to share an experience I had this weekend during an amazing trip to my favorite city of all times: London. I will write a complete shoplog about this trip later this week, but for today I wanted to share my first experience in the Victoria Secret store in London! I made lots of pictures, I had a great experience and I really love to tell you about this. I hope you enjoy!

NL: Hallo lieve lezers van mijn blog. Ik wil graag met jullie mijn geweldige ervaring delen die ik had tijdens mijn reis naar mijn lievlingsstad: Londen. Binnenkort zal ik een complete shoplog schrijven over mijn reis, maar voor vandaag wilde ik jullie graag blij maken met mijn ervaringen bij de Victoria Secret winkel in Londen. Ik heb heel veel foto's gemaakt, ik had een geweldige ervaring, en wil deze dan ook graag met jullie delen! I hope you enjoy!
ENG: First of all, I had a great experience. You had different 'rooms/areas' for different types of bra's. The store has three floors, and all floors looked amazing and pretty. I felt really special to be walking in the store. Not only the store design was amazing. The people working at Victoria's Secret where really kind and helpful. You could really notice they loved their job. I can only give you one advice when visiting the Victoria's Secret store. Do not bring your boyfriend. I saw a lot of guys inside, walking around helplessly, they didn't know where to look, or what to do. Boys are not allowed inside the fitting rooms, so all they could do was walk around and watch all the girls grabbing their favorite bra's. You almost felt sorry for those poor men ;)

Well let's show you some pictures of the store, and then I will tell you about how I found my perfect match bra!

NL: Ten eerste wil ik zeggen dat ik een geweldige ervaring heb gehad bij Victoria's Secret. Je had verschillende kamers/ruimtes per type BH, zo was het erg gemakkelijk om jouw perfect fit BH terug te vinden. De winkel heeft drie verdiepingen, en elke verdieping zag er geweldig uit. Niet alleen de winkelinrichting was fantastisch om te zien, ook het personeel was erg aardig en behulpzaam. Je kon echt zien dat ze genoten van hun baan. Ik kan je maar één advies geven wanneer je deze winkel gaat bezoeken. Laat je vriendje thuis. In de Victoria's Secret zag je vele mannen hulpeloos rondlopen. Ze wisten niet waar ze naar moesten kijken, ze wisten niet wat ze moesten doen. De mannen zijn niet toegestaan in de paskamers, dus alles dat ze konden doen, was rondlopen en kijken naar vrouwen die op zoek zijn naar hun perfecte BH. Je kreeg bijne medelijden met die zielige mannen ;).

Nou, lees snel verder om foto's te zien van de inrichting van de winkel, dan zal ik jullie daarna vertellen hoe ik mijn perfecte BH heb gevonden!


ENG: Well, how did I find my perfect bra? When I came in with my friend, we asked the sales lady is she could measure our bra size, because we were at Victoria's Secret for the first time. She measured our bra size and then led us to the fitting rooms. In the fitting rooms we got our own 'helper'. A lady in that area who was going to help me out with fitting the bras and to find my perfect fit. She was really helpful and really kind. I felt like I was someone famous, haha. I never had such a nice experience in a store before. She showed me many different bras to try on, so I could find my perfect fit. After every bra I could press a little button inside the fitting room, and after I pressed the button, she came in to give me advice on the bra I was wearing. After trying on several bras, I found my perfect fit bra! The Dream Angels Push Up Bra. I would love to show you pictures of me wearing the bra, because I felt so pretty with the bra, but well, it isn't that nice to put a picture of yourself in a bra on the internet for everyone to see, haha. But beneath you can find some pictures of the bra itself, but without me wearing it ;).

NL: Nou, hoe heb ik mijn perfecte BH dan gevonden? Zodra ik de Victoria's Secret winkel binnenkwam samen met mijn beste vriendin Daniëlle, vroegen we aan een verkoopster in de winkel of ze ons op wilde meten, omdat het onze eerste keer in Victoria's Secret was. Ze mat onze BH maat op en bracht ons vervolgens naar de paskamers. In de paskamers kregen we onze persoonlijke verkoopster, zij hielp mij met het vinden van mijn perfect fit bra. Ze was echt heel erg behulpzaam en extreem aardig, ik voelde met net een beroemdheid, haha. Ik heb in ieder geval nog nooit zo'n enorm prettige ervaring gehad in een winkel. Ze liet me verschillende BH modellen zien om aan te passen, zodat ik mijn perfecte fit kon vinden. Na elke BH, kon ik op een klein knopje drukken in de paskamer. Vervolgens kwam de verkoopster binnen en gaf ze me advies over de BH die ik aan had. Nadat ik verschillende BH's geprobeerd had, had ik mijn perfect fit gevonden! De Dream Angels Push Up Bra. Ik zou jullie heel graag een foto willen laten zien waarop ik de BH aan heb, omdat ik me echt zo ontzettend mooi voelde in die BH, haha. Maarja, het is niet zo prettig om een foto van jezelf op internet te zetten, waar iedereen hem kan zien. Als kleine troost heb ik voor jullie een foto van de BH die ik uiteindelijk gekocht heb geplaatst, zodat je hem toch kunt zien, alleen dan wel zonder mij erin ;).

The bra I bought! Love it!
De BH die ik gekocht heb, ik ben er zo verliefd op!


Selfie in the fitting room.
Selfie in de paskamer


.

ENG: What do you think of the bra I bought, and have you ever visited Victoria's Secret in  London (or somewhere else)? What do you think of the store?

NL: Wat vind jij van de BH die ik gekocht heb? En ben je zelf ooit bij de Victoria's Secret in Londen geweest (of ergens andes)? Wat vind jij van de winkel?

NOTE: almost all pictures in this article are made by my dear friend Daniëlle, please check out her YouTube account, she makes amazing make-up tutorials you have to watch!

 photo signature1_zps86efc99c.jpg

7 opmerkingen:

 1. Vet mooie winkel zeg!

  Liefs, Merel
  http://www.blonde-tales.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt superleuk om foto's van binnen te zien! Ik ben helaas nog nooit bij een Victoria's Secret store geweest - maar hopelijk ga ik in het voorjaar van 2014 weer naar London en dan MOET ik erheen :D

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk!
  Ik wil er ook echt nog eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's heb je gemaakt, ik ben zelf gek op VS!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk joh! Lijkt me echt een leuke ervaring! Ik ben benieuwd of ze mijn maat er zouden hebben. In Nederland moet ik in ieder geval altijd naar van die speciaalzaken waar ze ze op maat maken, haha! Maar het lijkt me sowieso leuk om een keer in eentje rond te kijken!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie BH heb je gekocht! VS lijkt me zo'n fijne winkel :)
  Liefs!
  http://icanne.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De winkel zelf is echt geweldig, groot en mooi, maar de collectie zelf vond ik niet zo geweldig toen ik het bezocht. Misschien dat ik volgend jaar wel iets vind als ik weer in Londen ben.
  MyStyleDiaryBLOG

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn