10.12.13

#PERSONAL: Instagram Diary Sept-Oct-Nov

ENG: Hello you lovely readers. This weekend I was browsing my blog, and I noticed that my last Istagram Diary was posted in August, shame on me. I forgot to post this article for 3 months. Because I love to share my thoughts and passions via my Instagram account, I would love to show you some of the things I did during these three months. I hope you enjoy!

NL: Hallo lieve lezers van mijn blog! Dit weekend besloot ik om mijn blog eens door te lezen, gewoon om wat oudere artikelen terug te zien. Toen kwam ik er achter dat mijn laatste 'Instagram Diary' gepost was in Augustus, shame on me! Ik ben dit artikel gewoon 3 maanden lang vergeten te plaatsen. Omdat ik het leuk vind om mijn gedachten en passies via Instagram te delen, wil ik je nu graag laten zien waar ik me de afgelopen 3 maanden mee bezig hield, kijk je mee?

ENG: I made a picture of my cat, she was chilling on the back of our chair and I just thought she looked really cute at that moment. That was a perfect moment for a picture. On de next picture you see me running during the Breakout Run in September. It was quite cold back then but I really enjoyed the run. This is me trying to avoid ME (Tough police guys who are for example present at football matches with high risk of fights between hooligans).

NL: Ik maakte een foto van mijn kat terwijl ze aan het relaxen was op de leuning van onze stoel. Ik vond dat ze er op dat moment echt heel schattig uit zag, dat vroeg om een leuke foto! Op de rechtse foto zie je mij tijdens de Breakout Run in september. Op deze foto zie je mij de Mobiele Eenheid (ME) ontwijken.ENG: I went to Barcelona with my boyfriend in September. We rented a scooter and went touring through Barcelona. I had lots of fun it was really a nice experience. The other picture is a picture I made during my holiday in Portugal this summer, it got developed in September, so I thought it would be nice to post one of my underwater pics on Instagram. Say cheese!

NL: Ik ben in september op vakantie geweest in Barcelona samen met mijn vriend. We huurden een scooter en zijn een middagje wezen touren door Barcelona. Ik vond het erg leuk en vond het ook een hele leuke ervaring. Op de andere foto zie je mij onderwater in het zwembad van het hotel in Portugal. De foto was in September ontwikkeld en het leek me leuk om deze op Instagram te plaatsen: Say cheese!ENG: I was cleaning out my folders on my computer to save some space, and then I found this cute picture of our little dog. This picture is made about 11 years ago, don't you think she looks cute? On the other picture you see my cat Zoë, playing with the gift I bought her for World Animal Day, you can see she was really happy with her gift. She played with it for the entire week and (as I would expect) she broke the toy.

NL: Ik was alle foto's op mijn computer aan het opruimen en kwam toen deze schattige foto van onze hond tegen kwam. Deze foto is zo'n 11 jaar geleden gemaakt, toen ze nog een kleine puppy was. Vind je niet dat ze er schattig uit ziet? Op de andere foto zie je mijn lieve kat Zoë, spelend met haar speelgoedje dat ze voor Dierendag heeft gekregen. Je kan zien dat ze blij is met haar speelgoed, ze heeft er de rest van de week non-stop mee gespeeld. Met als resultaat: een kapot speelgoedje, haha. Ik had ook niet anders verwacht met dat monster van mij ;)ENG: In October, I painted my hair color into a more autumn/winter-like color. The lovely dark chestnut brown is really a color I love. I am still very happy with this hair color. I also bought some new shoes for fitness. The shoes I had, where already 1,5 years old, and because I sport almost everyday a week, they were really not supportive for my feet anymore. So time for new ones. I got my feed measured at a Intersport store in my home town and then bought these shoes, matching my feet profile. And I really love the colors.

NL: In oktober verfde ik mijn haar in een kleur die meer past bij het najaar. Deze mooie kastanje kleur is echt een kleur waar ik verliefd op werd, ik ben nog steeds super blij met deze kleur. Verder kocht ik een paar nieuwe sportschoenen. Mijn oude schoenen waren ondertussen al 1,5 jaar oud en gaven niet echt veel steun meer aan mijn voeten. Aangezien ik bijna elke dag sport, vond ik het wel belangrijk om goede schoenen te hebben. Dus liet ik bij de Intersport in mijn dorp mijn voeten opmeten, vervolgens kocht ik deze schoenen, die het beste paste bij het profiel van mijn voet. Ik houd echt van de kleuren van de schoenen!ENG: My mum was searching through some old photo albums to find some pictures of me and my brother when we were little. She found this picture of me together with my little brotter. Don't we look cute? And on the picture on the right, you see one of my newest items I bought (and really love). It is a Serger (or Overlocking Sewing Machine), and I really wanted one for a very long time. It takes me loads of time to nicely finish off my sewing projects because a sewing machine just doesn't do the job the way a serger can do this. So now I can finally make my DIY projects as nice as I imagined them in my head.

NL: Mijn moeder was onlangs bezig met het uitzoeken van oude fotoalbums voor foto's van mij en mijn broertje. Ze kwam toen onder andere deze foto tegen, zijn we niet lief ;)? Op de rechterfoto zie je één van mijn nieuwste aanwinsten. Het is een Lockmachine, waar ik echt al maanden naar op zoek was, maar waar ik nooit genoeg geld voor had, haha. Het kostte me voorheen een hoop tijd om al mijn naaiproducten netjes af te werken, een naaimachine doet gewoon net niet wat je wil. Met een lockmachine kan dit wel, nu worden al mijn DIY project net zo mooi als ik ze in mijn hoofd had ingebeeld.ENG: Speaking of DIY projects. As some of you might know, I opened my own Etsy store on October the 7th, 2013. And one week later, I had my first sale! I sold a Black Swan costume to a girl living in Hawaii, isn't that cool? And one week later, I also sold a Black Swan costume to a girl in the Netherlands. I'm working hard on filling up my store with other costumes, but for now I am happy with the results I had already!

NL: Nu we het toch over DIY projecten hebben; zoals sommigen van jullie weten, heb ik onlangs een Etsy store geopend. Ik opende mijn Etsy store op 7 oktober dit jaar en een week later had ik al mijn eerste verkoop! Ik verkocht mijn eerste Black Swan kostuum aan een meisje dat woont in Hawaï, is dat niet gaaf? Een week later verkocht ik al mijn tweede kostuum, dit keer aan een meisje in Nederland. Ik ben hard aan het werk om mijn winkel aan te vullen met andere costuums, maar voor nu ben ik blij met de resultaten die ik al behaald heb!ENG: I am really really in love with the book series of Divergent written by Veronica Roth. I finished the first two books in October, and I really couldn't wait until Allegiant was out for sale. As soon as I was able to order the book, I ordered it and I couldn't stop reading since. The book is great. The movie is coming out next year and I really cannot wait! On the picture on the right you can see one of the quotes from the book that I really loved:  I fell in love with him. But I don't just stay with him by default as if there's no one else available to me. I stay with him because I choose to, every day that I wake up, every day that we fight or lie to each other. I choose him over and over again, and he chooses me. - Veronica Roth / Allegiant.

NL: Ik ben echt verliefd op de boekenseries van Divergent, geschreven door Veronica Roth. Ik lees om eerlijk te zijn bijna alleen maar Engelse boeken, dus ook deze serie heb ik volledig in het Engels gelezen. De eerste twee boeken las ik uit in oktober en ik kon niet wachten tot Allegiant te koop was in de winkels. Zodra hij beschikbaar was, heb ik het boek besteld. Sindsdien heb ik niet meer kunnen stoppen met lezen. Het boek is geweldig. De eerste film komt begin volgend jaar uit, en ik kan echt niet wachten! Op de rechter foto zie je een quote uit het boek die ik erg mooi vond, en graag wilde delen:  I fell in love with him. But I don't just stay with him by default as if there's no one else available to me. I stay with him because I choose to, every day that I wake up, every day that we fight or lie to each other. I choose him over and over again, and he chooses me. - Veronica Roth / Allegiant.
ENG: Yes, this was just one of those 'your ecards' that completely matched me and my personality. I love to look pretty and to spend time on my make-up and hair, but not early in the morning. I love to sleep a bit longer and just wear some mascara to work, than go through my entire beauty ritual and get up more early. Yes, I know, I am lazy, and I love it. You could say that one of my favorite hobbies is to sleep, haha. On the right Picture you see a picture of three kittens that stay at my boyfriends house for a few weeks. My mother in law works for the pet rescue center Hokazo in Uden (small village in the Netherlands), and she is a foster mum for small kittens like the ones shown on this picture. This are (from left to right): Boeddha, Yummie and Skittle). Unfortunately, my best friend and the kitten I loved best (Boeddha) past away about two weeks ago. She was really sick and had couldn't be rescued.

NL: Jep, dit was een van die 'your ecards' die perfect paste bij mij en mijn persoonlijkheid. Ik houd ervan om er mooi uit te zien en om tijd aan mijn make-up en haar te besteden, maar niet vroeg in de ochtend. Ik houd er meer van om net iets langer in bed te blijven liggen om vervolgens met alleen een beetje mascara op naar mijn werk te vertrekken, dan om 10 minuten eerder op te staan en door mijn gehele beauty ritueel te gaan. Ja, ik weet het, ik ben lui, maar ik houd ervan! Je zou kunnen zeggen dat mijn favorite hobby slapen is ;)! Op de rechterfoto zie je drie schattige kittens die tijdelijk wonen bij mijn vriend thuis. Mijn schoonmoeder werkt voor de dierenambulance voor het asiel Hokazo in Uden, en is momenteel pleegmama voor de kittens die je ziet op de foto hierboven. Dit zijn (v.l.n.r.: Boeddha, Yummie en Skittle). Helaas was mijn maatje, de kleine lieve kitten Boeddha erg ziek. Ze is twee weken geleden helaas overleden omdat ze haar niet meer konden redden.ENG: On November 24, I joined the Les Mills Mega quarterly 2013. In this Mega quarterly I followed four classes: Bodypump, Bodyattack, Bodybalance and Grit. It was a really exhausting day, but it was really fantastic, I loved it very much! And on the right, you see the most expensive item I ever bought in my entire life. I finally bought my very first car! It is a Suzuki Alto in a light blue, greyish color and I am in love. 

NL: Op 24 november deed ik mee aan de Les Mills Megakwartaal 2013. Tijdens de Megakwartaal volgde ik vier lessen: Bodypump, Bodyattack, Bodybalance en Grit. Het was echt een dag die mijn lichaam volledig gesloopt heeft, maar oooh wat was deze dag vet. Ik heb echt genoten! Op de rechter foto zie je het duurste item dat ik ook gekocht heb in mijn hele leven. Ik heb eindelijk mijn allereerste autootje gekocht! Een Suzuki Alto in een lichtblauwe/grijzige kleur. Ik ben verliefd!

xoxo Carlijn

Enjoyed this article? Follow me:2 opmerkingen:

  1. Misschien een leestip: aardkinderen, ik weet niet hoe hij in het engels heet maar het is een serie van 6 boeken over een meisje dat leeft in de prehistorie :) ik vind het echt een leuk boek.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie! Ik zal het boek eens opzoeken en wat reviews lezen! Bedankt voor de tip :)

      Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn