24.12.13

#PERSONAL: I really got the best boyfriend in the world!!!


ENG: Only one week left, and my and my boyfriend are officially dating for 2 years. To be precise, on January 31. To celebrate this, my super super sweet boyfriend gave me an early gift last weekend. I don't think I've ever mentioned it on my blog, but my favorite car of all time is a Mini Cooper. I especially love the old one, the small little Mr. Bean car ;)! But I have to say that I am also a big fan of the new Mini Cooper. My boyfriend knows about my big love for these cars, because every time I see one, I say something about the car to my boyfriend. So this weekend, I got the best gift he could possibly give me. On my bucket list is one wish I really want to fulfill before I die: to drive in a Mini. My boyfriend made my wish come true. Although it is not a Mini Cooper, but a Mini Countryman (the big brother of the Mini Cooper). I really really enjoyed it. I think it is one of the best gifts someone has ever given me. I was allowed to drive in the Mini for an entire weekend! So I just wanted to show you some pictures of my happy moments in the Mini!

NL: Nog één weekje, en dan ben ik alweer twee jaar samen met mijn vriend! Om precies te zijn op 31 januari. Om dit te vieren had mijn lieve lieve vriendje dit weekend een vervroegd cadeautje voo rme. Ik denk dat ik het nooit gezegd heb op mijn blog, maar mijn lievelingsauto allertijden is de Mini Cooper. Met name het oude model (je weet wel, dat kleine Mr. Bean autootje ;) haha). Maar ik moet zeggen dat ik ook een groot fan ben van de nieuwe modellen. Mijn vriend weet dat ik helemaal gek ben op deze auto's, aangezien ik altijd als een blije en enthousiaste gek naar de Mini's sta te wijzen zodra ik er eentje zie.  Op mijn bucket list staat één wens die ik écht graag wil vervullen voordat ik dood ga: een keer in een Mini rijden. Mijn vriend heeft dit weekend mijn wens laten uitkomen. Ookal reed ik niet in een Mini Cooper maar in een Mini Countryman (het stoerdere broertje van de Mini Cooper), ik was er echt heel erg blij mee. Ik denk dat dit één van de leukste cadeau's is die ik ooit heb gekregen! Ik was voor één weekend trotse eigenaresse van een Mini Countryman. Ik wilde jullie graag wat foto's laten zien van mijn blije momenten in de mini ;)!Enjoyed this article? Follow me:6 opmerkingen:

 1. Wat een super lief en origineel cadeau! Leuke foto's ook! Ik vind mini coopers ook echt zo leuk!

  XX Sonja

  P.S. Mijn kerstvideo staat nu online! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat lief van hem!veel plezier met je nieuwe auto!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het is niet mijn nieuwe auto, alleen maar voor één weekendje, dus hij helaas alweer terug bij de garage!

   Verwijderen
 3. Wauw heel leuk en leuke blog heb je :)

  Love, Carmen
  www.mydailyfashiondosis.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh yeah, nog een minifan :) Ik ben ook echt fan van vooral de oude mini's, ik heb een paar jaar geleden voor mijn verjaardag een 'testrit' gemaakt in een mini hahah, het was geweldig!

  Lieve vriend heb je dat hij dit voor je regelt :)

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn