31.12.13

#SHOPLOG: New Years Eve outfit


ENG: Tonight it is time to celebrate New Years Eve! Because I have the strange obsession that I always need something new to wear with New Years Eve, I visited Primark in Eindhoven last weekend. I knew I would be able to buy a budget New Years Eve outfit. I didn't want to spend a lot of money because I am also saving some money to move in together with my boyfriend. Do you want to see my new outfit? Please continue reading!

NL: Vanavond is het tijd om Nieuwjaar te vieren! Omdat ik de rare gewoonte heb dat ik altijd iets nieuws wil dragen met Oud op Nieuw, bezocht ik afgelopen vrijdag de Primark in Eindhoven. Ik wist dat ik hier een leuke budget outfit zou kunnen vinden. Ik wilde namelijk niet te veel geld uitgeven, omdat ik ook flink aan het sparen ben voor een huis samen met mijn vriend! Wil je mijn nieuwe outfit zien? Lees dan snel verder!

ENG: My dear friend Daniëlle did my make-up this evening. She is really good with make-up, so I am really happy that she wanted to do this for me. Because I am so happy with the look, I wanted to show you some close-ups as well!

Daniëlle uploads a lot of make-up tutorials on her YouTube account. You can follow her here.

NL: Mijn lieve vriendinnetje Daniëlle heeft deze avond mijn make-up gedaan. Ze is echt heel erg goed met make-up, dus ik was erg blij dat ze dit voor mij wilde doen. Omdat ik zo blij ben met de look, wilde ik jullie graag wat close-ups van deze look laten zien.

Daniëlle upload een hoop make-up tutorials op haar YouTube account. Je kunt haar hier volgen.

Enjoyed this article? Follow me:8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk jurkje, en je make-up is erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je make-up is echt prachtig gedaan! Echt supermooi dat zilver! Mooie outfit ook en leuke kat!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig jurkje en je makeup is heel mooi gedaan zeg! Ik ga je vriendin ook volgen op youtube :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwwwwww... het staat je super goed :-)
  Ik ga je zeker volgen, kan heel wat inspiratie opdoen.
  Mag ik vragen van waar je je panty hebt gehaald. Is ook een zeer mooie zwarte. Hoeveel den?
  Welke schoenen droeg je erop? Heb je daar geen foto van? Want dat maakt de outfit helemaal af. Thanks x Elke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Elke!

   Dankje voor je lieve reactie! Geloof het of niet, maar mijn gehele outfit komt van de Primark (jurkje, ketting en ook de panty). Ik heb wel een wat duurdere panty van de Primark gekocht, al goedkope zwarte waren op, dus ik heb een figuurcorrigerende gepakt, haha. De panty is 15 denier.

   Om eerlijk te zijn heb ik geen foto gemaakt met schoenen aan, haha. Ik had die avond een beetje haast omdat ik om 7 uur bij mijn vriend moest zijn, en ik dus last minute die post aan het schrijven was. Op de fotos sta ik eigenlijk steeds op mijn sokken, haha. Vandaar dat op geen enkele foto mijn voeten zichtbaar zijn. Maar ik had zwarte enkellaarsjes aan die ik een aantal jaar geleden in Istanbul had gekocht. Ik zal eens kijken of ik een foto kan vinden!

   Oke, ik heb een foto gevonden, het is echt één van mijn oudste ootd foto's, dus let aub niet op de lelijkheid van de foto, haha. Ik was toen nog niet zo'n held in foto's van mezelf maken zie ik nu ;) Maar je kunt een foto van de schoenen vinden in dit artikel: http://www.madebycarlijn.nl/2012/03/ouftit-post-pretty-in-pink.html#more

   Liefs Carlijn

   Verwijderen
 5. Je schoenen zijn kei mooi.
  Die wil ik dit jaar ook :-)
  Thanks voor de info x Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi
  je hebt een leuke website.
  het jurkje staat heel met de panty.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn