6.12.13

#EVENT: Visited the Harry Potter Studio Tour

ENG: During my trip to London I visited the Harry Potter Studio Tour. You might remember that I told you about visiting the Harry Potter Studio Tour in summer time last year, together with my Brother. This weekend I visited the Harry Potter Studio again, this time with my best friend Daniëlle. I really loved it, that I was able to visit the Harry Potter Studio twice, and this time, the tour was even more special, because everything was decorated with a Christmas theme, the same as it was seen in the movies! Well there isn't much I can tell you about the tour, except that if you are a Harry Potter fan, and you have read the books or watched the movies and you really really loved them, the Harry Potter Studio tour is something you really have to see once in your life. I think it was a great experience, and I feel lucky that I was able to visit the Harry Potter studio twice in my life allready! This post is to show you some pictures of the tour and to share my love and enthusiasm for the tour. Please click read more, to see all pictures!

NL: Tijdens mijn bezoek aan londen dit weekend, bezocht ik de Harry Potter Studio Tour. Je kunt je misschien nog herinneren dat ik hier vorig jaar ook ben geweest, samen met mijn broertje tijdens de zomervakantie. Dit weekend bezocht ik de Harry Potter Studio Tour samen met mijn beste vriendinnetje, Daniëlle. Ik vond het echt weer een geweldige ervaring, en ik vond het geweldig dat ik de mogelijkheid heb gehad om te tour twee keer te bezoeken. Deze keer was de tour zelfs nog specialer, alles was namelijk ingericht in Kerstsferen, precies zoals dit ook te zien was in de films. Er is niet zo veel wat ik je verder kan vertellen over de tour, behalve dat je als je een Harry Potter fan bent, en je hebt de boeken gelezen, of films gezien en je was hier helemaal verliefd op, dan is de Harry Potter Studio Tour echt iets dat je ooit gedaan moet hebben in je leven. Ik vond het in ieder geval een geweldige ervaring, en ik prijs mezelf gelukkig dat ik de kans heb gehad om de tour twee keer te bezoeken! Dit artikel is bedoeld om je wat foto's te laten zien van de tour, en om mijn liefde en enthousiasme voor deze tour met jullie te delen. Klik op 'lees meer;  om meer foto's te zien.This picture was actually taken at Kings Cross Station and not at the tour, but because the picture is also Harry-related, I wanted to post it here as well.

Deze foto is eigenlijk genomen op Kings Cross Station en niet tijdens de tour, maar omdat ik het toch een Harry-gerelateerde foto is, wilde ik hem graag aan jullie laten zien ;)'The stories we love best,
do live in us forever,
so whether you come back by
page or by the big screen,
Hogwarts will always be there
to welcome you home'
J.K. Rowling


NOTE: all pictures in this article are made by my dear friend Daniëlle, please check out her YouTube account, she makes amazing make-up tutorials you have to watch!


Enjoyed this article? Follow me: photo signature1_zps86efc99c.jpg

7 opmerkingen:

 1. Aawh wat super leuk! Daar wil ik echt een keertje heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf ! leuke fotos hb je gemaakt .x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Ik had nog nooit foto's gezien van de Studio Tour, maar nu wil ik hem toch ook wel echt heel graag doen! Maarja, ik roep ook al jarenlang dat ik een keer naar Londen wil haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo cool! Ik wil die tour ook echt een keer doen!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat ontzettend gaaf! Leuk om zo'n foto overzicht te zien, ik krijg er op de een of andere manier echt zo'n winter gevoel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf zeg! Dit zou ik ook wel graag willen doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn