11.11.13

#BEAUTY: Sometimes you just need a moment for yourself

ENG: My life is quite busy, to be honest, I never really have a moment just for myself. Not that I really care, I love being busy all the time, and I love being around people all the time. But sometimes it can be quite nice to be all alone, and have a small moment of relaxation just for yourself. Nobody around, just me, myself and I. This Saturday I had a moment like that. My boyfriend had a meeting all Saturday afternoon and I just had one of those days that I had nothing I really had to do. That's when I decided that it was time to schedule some time for myself. So I bought some relaxing items, grabbed my favorite book and chilled out in a nice and warm bath. Do you like to know what kind of products I used for my relaxing moment? Continue reading!

NL: Mijn leven is behoorlijk druk. En om eerlijk te zijn, heb ik eigenlijk nooit een momentje écht voor mezelf. Niet dat ik dit heel erg vind, ik vind het heerlijk om druk bezig te zijn en ik hou er van om constant mensen om me heen te hebben. Maar soms kan het toch wel erg prettig zijn om helemaal alleen te zijn, en een klein momentje voor jezelf in te plannen. Met niemand om je heen, gewoon jezelf. Afgelopen zaterdag had ik zo'n momentje. Mijn vriend had de gehele zaterdagmiddag een vergadering en ik had eigenlijk zo'n dag dat niets moet en alles mag. Dat is waarom ik besloot dat het tijd was om een momentje voor mezelf in te plannen. Ik kocht wat beauty items die me hierbij konden helpen, pakte mijn favoriete boek, en ben gaan relaxen in een heerlijk warm bad. Nieuwsgierig naar de producten die ik gebruikt heb? Lees dan snel verder!


ENG: For my relaxing moment I used a 3 minute Face mask of Dr. Van Der Hoog. You can buy them for a price of € 6,99 each. I love this one with Rosemary and Calendula inside. I love this mask, I mostly use in in the shower because it only needs 3 minutes. Because all my other face masks were empty, I chose this one for a nice bath as well. I put it on my face before I started reading my book, I totally forgot about it, and left it on my face for 45 minutes instead of 3, oops! But my face was soft and smooth afterwards, so I don't think I damaged my skin with it ;)!

For the hair mask I went for John Frieda Frizz Ease hair mask. I really love this product because it really does what it says on the packaging. After I use this product my hair is always extremely soft, easy to comb and it also  great. Just one of my favorite hair masks. You can buy this hair mask for about 9 euro's.

And last but not least, I used Lagosal sea salt from the Death Sea. It is claimed that sea salt from the Death Sea is really beneficial for your skin. And because I have some troubles with Eczema, I thought it couldn't hurt to try this product. Because most times, sea water is really good for my eczema, I hoped this product would help to cure my eczema as well. Unfortunately I didn't see any results after my bath, but maybe you have to use this products several times before you will see some results. But the product is really cheep (only € 1,60 for one pouch) so it is never a bad thing to try.

NL: Voor mijn relaxmomentje gebruikte ik het 3 minuten masker van Dr. Van Der Hoog. Deze zijn te koop voor € 6,99. Ik houd van de variant met rozemarijn en calendula. Ik gebruik dit masker meestal onder de douche, omdat deze enkel 3 minuten nodig heeft om zijn werking te doen. Maar omdat al mijn andere maskers op zijn, heb ik deze dit keer ook uitgekozen voor een heerlijk warm bad. Omdat ik dit masker op deed vlak voordat ik begon met lezen uit mijn favoriete boek, heb ik dit masker in plaats van 3 minuten, 45 minuten laten zitten; Oeps! Maar mijn gezicht was na gebruik heerlijk zacht, dus ik denk niet dat ik mijn huid hiermee beschadigd heb ;)!

Voor het haarmasker koos ik John Frieda Frizz Ease. Ik houd van dit masker, omdat dit masker eigenlijk precies doet wat er op de verpakking staat. Na gebruik van dit masker is mijn haar altijd super zacht, gemakkelijk kambaar en het ruikt heerlijk. Dit is mijn favoriete haarmasker. Dit masker is te koop voor ongeveer 9 euro.

Tot slot heb ik nog Lagosal zeezout uit de Dode Zee gebruikt. Er wordt gezegd dat zeezout uit de Dode Zee goed is voor je huid. En omdat mijn huid regelmatig last heeft van eczeem, leek het me goed om dit product te proberen. In de meeste gevallen helpt zeezout namelijk erg goed tegen mijn eczeem. Daarom hoopte ik dat dit product zou helpen om mijn eczeem te verminderen. Helaas zag ik niet echt verschil na het gebruik van dit product, maar dat kan misschien komen omdat je het product regelmatig moet gebruiken om resultaat te gaan zien. Na één keer gebruik kun je natuurlijk ook niet direct verschil zien. Maar omdat dit product erg goedkoop is (ongeveer € 1,60 per zak), is het nooit verkeerd om het product vaker uit te proberen.
ENG: I went to take a bath together with my favorite book series of this moment, the last book of the Divergent series (Allegiant). I almost finished the book and I decided to read it while taking a bath so I could finish it. I can only recommend you this book series. It is really great, the story is amazing and I couldn't stop reading once I started. And next year, the movie related to the first book will be in cinemas! I can't wait!!

NL: Ik ben in bad gegaan samen met mijn favoriete boeken serie van dit moment, het laatste boek van de Divergent serie (Allegiant). Ik had het boek bijna uit, dus ik besloot het boek te lezen terwijl ik in bad lag, zodat ik het volledig uit kon lezen. Ik kan je deze boekenserie alleen maar aanraden. De boeken zijn echt geweldig, het verhaal is echt erg goed en ik kon niet stoppen met lezen! Volgend jaar komt de film uit van deel 1, ik kan niet wachten!!
ENG: Face mask time! Yeahh, haha.
NL: Tijd voor een gezichts maskertje! Yeah, haha.


ENG: My favorite cream at this moment. I wear it as a daycream on my face because I really have troubles with my eczema in that area right now. This cream is actually  meant for babies, but well, who cares, haha. I just love it as a daycream because it is really hydrating and soft to my skin.
NL: Mijn favoriete crème van dit moment is deze heerlijke zalf van Zwitsal. Officieel niet echt een dagcrème, maar omdat ik op dit moment zo veel last heb van eczeem in mijn gezicht, durf ik een dagcrème niet zo goed aan. Deze zalf is eigenlijk bedoeld voor baby's, maar ach, who cares. Hij is perfect voor mijn huid op dit moment omdat hij mijn huid heel erg hydrateert. 

ENG: And this is how I looked after my relaxing moment. Ready to go to the cinema with my best friend.
NL: En dit is hoe ik er uit zag na het relaxing dagje. Klaar om naar de bioscoop te gaan met mijn beste vriendin.

 ENG: What do you think of the products I used? Would you use them as well?
NL: Wat vinden jullie van de producten die ik gebruikt heb? Zouden jullie deze ook gebruiken?

 photo signature1_zps86efc99c.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn