6.11.13

#BEAUTY: Excited about my new nails!

Hallo lieve bezoekers van mijn blog.

Daar ben ik dan weer (eindelijk!). Toen ik vandaag besloot om weer een artikel te schrijven, zag ik dat het laatste artikel was geplaatst op 22 oktober, shame on me! Dat is zo'n 2 weken geleden. Excuzes-moi! Maar ik ga het goed maken met jullie. Er staan namelijk een aantal leuke artikelen op de planning! Laten we vandaag meteen even goed beginnen, ik heb namelijk een tijdje geleden model gestaan. En nee, niet als fotomodel, maar als nagelmodel. Sanne van Dooren, het zusje van een teamgenootje van hockey, was namelijk druk bezig met haar opleiding voor nagelstyliste. Omdat ik het altijd leuk vind om nieuwe dingen te proberen op het gebied van beauty, heb ik graag gebruik gemaakt van het aanbod om model te staan. Vervolgens stond ik op maandagavond 21 oktober klaar bij de opleiding in Helmond, om mijn nageltjes te laten zetten.


Ik kan jullie vooraf vertellen, ik ben altijd een enorme nagelbijter geweest. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik vrij snel weer aan mijn nagels begin te knabbelen, zodra ik me verveel, als ik zenuwachtig ben of als ik stress heb. Ondanks dat ik bijna nooit meer nagels bijt, zorgen die momenten er voor dat ik toch nog vaak met nagels in mijn mond zit, niet zo charmant dus. Daarom leek het mij ook een goed plan om nagels te laten zetten. Acryl nagels zijn namelijk zo hard, daar zou ik nog geen hoekje vanaf kunnen bijten al zou ik het graag willen, haha.
Vlak na het examen van Sanne, ze moest 5 verschillende nagels zetten voor haar examen, vandaar dat iedere nagel er anders uit ziet. 

Sanne, die haar examen had op de dag dat ik model stond, is overduidelijk geslaagd voor haar opleiding. De nagels waren erg netjes aangebracht. Ze had het hoogste punt van haar examenklas, dat gaf mij als model ook wel een goed gevoel, mijn nagels waren gezet door de beste ;)!

Na het examen heeft Sanne rode nagellak over de Acrylnagels gedaan, omdat ik anders met 5 verschillende nagels over straat zou moeten. Deze mooie rode kleur vond ik wel perfect voor de herfst.
Na een weekje heb ik zelf een andere kleur nagellak op mijn nagels gedaan, omdat ik de rode kleur toch een beetje beu was. Het voordeel is dat nagellak op Acrylnagels erg snel droogt, en je deze er gewoon met (acetonvrije) nagellakremover kunt verwijderen, zo kun je dus toch steeds van kleur wisselen.

Wil jij nu ook nagels laten zetten door Sanne, dan kun je altijd contact met haar opnemen. Ze heeft een nette nagelsalon in huis waar je met een gerust hart terecht kan. Ze maakt gebruik van fijne en kwalitatieve materialen, dus wat dat betreft zit je ook zeker goed bij Sanne. Daarnaast is het zetten van nagels bij Sanne helemaal niet duur, dus ik kan haar alleen maar aanbevelen. Je kunt Sanne bereiken via haar Facebook pagina. 

Wat vinden jullie van mijn nagels? photo signature1_zps86efc99c.jpg

3 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit, heeft ze netjes gedaan. Zelf zou ik alleen niet snel acrylnagels nemen, omdat mijn eigen nagels al minstens even lang zijn :P

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn