16.10.13

#VOTE: I entered a Costume Contest on Costume-Works.com

NL: Dit wordt een heel erg kort artikel, maar ik heb jullie hulp even nodig, en ik dacht, hoe meer tekst, hoe verder ik uitwijk van mijn daadwerkelijke doel. Ik heb meegedaan in een contest op www.costume-works.com. In deze contest heb ik mijn Black Swan costume gepost, die ik vorig jaar heb gemaakt. I zou het geweldig vinden als jullie voor mij 5 sterren kunnen 'voten' op deze site, ik kan namelijk hele gave prijzen winnen!! Je kunt stemmen via onderstaande link:

ENG: This is going to be a very short article, but I need your help, and I thought, the more text, to more distracting from my real question. I entered a contest on www.costume-works.com. In this contest, I added my Black Swan costume I made last year. I would really appreciate it, if you could vote 5 starts for my costume, because I can win some really great prices. You can vote via this link:


 photo signature1_zps86efc99c.jpg

2 opmerkingen:

 1. Ik heb gestemd hoor! Ik vond het de eerste keer dat ik 'm op je blog zag al een prachtig kostuum!

  XX

  www.redsonjafashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat goed!!!
  ziet er prachtig uit en mooie foto

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn