12.10.13

#SHOPLOG: New in; pretty blazer van Rinascimento!

NL: Ik had al een tijdje en cadeaubon in mijn portemonnee zitten van Van Tilburg, een megagrote winkel in het kleine plaatsje Nistelrode. Bij deze winkel heb ik tijdens mijn afstuderen gewerkt op de webshop (Van Tilburg Online). Omdat mijn cadeaubon maar geldig was tot 26 oktober, werd het toch wel weer tijd om de winkel te bezoeken. Van deze cadeaubon kocht ik deze prachtige blazer van Rinascimento. Ik ben er zooo blij mee. Lekker warm, en speciaal, just love it! Wat vinden jullie?

ENG: I've been walking around with a gift card of Van Tilburg (a big store in a small village in the Netherlands) for a while. I worked at this store during my graduation year. Because the gift card was only valid until the 26th of October, it was about time I'd spend it! I bought this pretty blazer of the brand Rinascimento. I am really happy with the blazer. It is nice and warm, and it has a special and unique motive. What do you think?


BLAZER | RINASCIMENTO
TOP | TOPSHOP
PANTS | PIECES
NECKLACE | MI MONEDA
SHOES | H&M

PS: If you like my look, please hype on lookbook! // Als je mijn outfit leuk vindt, hype me dan ajb op Lookbook!! Merci!
 photo signature1_zps86efc99c.jpg

1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn