22.10.13

#ABOUT MY STORE: Just sold my first item in my Etsy store!!

NL: Iets meer dan twee weken geleden, op maandag 7 oktober, opende ik mijn eerste Etsy store. Op deze store verkoop ik verschillende kostuums die ik via mijn blog heb gemaakt. Waarom had ik deze store geopend? Eigenlijk gewoon om te proberen of het iets voor mij is. Etsy is namelijk een groot platform waar alleen maar handgemaakte artikelen of materialen verkocht mogen worden, een ideaal platform voor mijn spullen dus! En geloof het of niet, nadat ik mijn shop iets meer dan een week online had staan, kwam mijn allereerste bestelling al binnen! Helemaal blij natuurlijk!! Benieuwd hoe het afhandelen van deze bestelling is verlopen? Lees dan snel verder!

ENG: About two weeks ago, on Monday, October 7, I opened my first Etsy store. On this store, I sell some of my handmade costumes. Why did I open this Etsy store? I opened the store just to try if it is something for me. Etsy is a big platform for people who would like to sell their handmade goods or materials. A perfect platform for my products! And after my store was open for about one week, I already received my very first order! Isn't that great? I am very very happy! Are you interested in reading how I handled this order? Please continue reading!

NL: Het Black Swan kostuum werd besteld door een meisje uit Hawaï, hoe jaloers ben ik op haar dat ze daar woont, haha! Toen het kostuum besteld was, had ik eerlijk gezegd lichte stress. De bestelling kwam binnen op een donderdagochtend. Om het pakketje nog op tijd in Amerika te krijgen voor Halloween, moest ik het pakketje uiterlijk die maandagochtend op de post doen. Lijkt gemakkelijk te lukken als je het goed bekijkt, je hebt dan immers nog de gehele donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag om aan het pakje te werken. Dit viel helaas in de praktijk tegen, haha! Donderdag moest ik namelijk de hele dag werken, vrijdag moest ik eerst werken, daarna had ik een uitje met mijn hockeyteam dat de gehele avond zou duren, en zaterdag ging ik de hele dag naar Walibi Fright Nights (hierover later een uitgebreid artikel). Wat dus betekende dat ik alleen donderdagavond had om materialen te kopen, en alleen zondag had om het kostuum te maken! Paniek, haha. Maar het is gelukt. Op zondagavond was het kostuum klaar, en had ik zelfs nog tijd over om samen met mijn vriend een filmpje te kijken voordat we gingen slapen. Maandagochtend werd het pakketje verzonden naar Amerika! En nu is het pakketje onderweg naar het zonnige eiland Hawaï!

ENG: A girl from Hawaii ordered the Black Swan costume. I am really jealous of her, for living in Hawaii, haha! After I received her order, I started to panic a tiny bit. I received the order on Thursday morning, the package had to be shipped before Monday afternoon to be in the United States in time for Halloween. Now I can imagine that you are thinking: 'Why the stress, you had plenty of time to make the costume?'. Unfortunately I didn't, I had to work all day on Thursday and Friday. Friday in the afternoon I had a team event with my Hockey team, on Saturday I went to Walibi Fright Nights (I will write an article about this soon). This meant I only had Thursday evening to do some shopping, and only Sunday to design the costume, do you understand my small moment of panic? But everything ended better than expected. I finalized the costume on Sunday afternoon, so I still had the entire evening to watch a movie with my boyfriend. On Monday morning I shipped the parcel to the US! And now, it is on its way to the sunny island Hawaii. (I wish I could put myself into that box and ship myself to Hawaii).

A small preview of my Etsy store:What do you think of my store?


 photo signature1_zps86efc99c.jpg

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat een meisje uit Hawaii dat besteld heeft! Heel leuk ook dat je een Etsy shop hebt!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van gehoord maar wat gaaf ! en leuk dat je inderdaad ook echt iets verkoopt!

  lots of love
  Rachel Kromdijk

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl
  Je hebt een erg leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je ook echt op Etsy verkoopt, super super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn