14.10.13

#NEWS: Samenwerking met Twinkeltje.nl

Ik heb een leuk nieuwtje dat ik graag met jullie wil delen! Ik ben namelijk een samenwerking aangegaan met Twinkeltje.nl. Ik weet niet of jullie bekend zijn met deze webshop? Maar deze webshop verkoopt hele leuke kleding, voor een laag prijsje. De collectie varieert van fijne basics tot leuke musthave items, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus! Wat houdt de samenwerking tussen mij en Twinkeltje.nl nu precies in? Ik ben gevraagd om als Gastblogger op Twinkeltje.nl te verschijnen. Er zullen op de blog van Twinkeltje.nl dus regelmatig leuke posts voorbij komen, geschreven door mij ;)! Natuurlijk zal ik via mijn blog even een update sturen wanneer er een nieuwe blog online staat op Twinkeltje.nl. Mijn eerste blog staat vandaag online! Nemen jullie een kijkje? Ik hoor graag wat jullie van het artikel vinden dat ik geplaatst heb op Twinkeltje.nl!
Om jullie een beetje een idee te geven van de producten die ze online verkopen op Twinkeltje.nl, hier mijn favoriete items!


Wat vinden jullie? Waren jullie al bekend met deze webshop? photo signature1_zps86efc99c.jpg

2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn