5.10.13

#BEAUTY: Changed my hair color!

NL: Een tijdje geleden poste ik een poll op mijn blog. Ik gaf hierbij de keuze uit mijn oude haarkleur en een nieuwe haarkleur, met de vraag welke kleur jullie het mooiste zouden vinden. De meesten  van jullie hebben toen gestemd op 'verven'. En dat heb ik vandaag gedaan! Even een kleine opmerking, het is alleen niet de kleur geworden waar jullie allemaal zo enthousiast op gestemd hebben, ik ben uiteindelijk voor een compleet andere kleur gegaan, haha. Kijken jullie mee?

ENG: A while ago I posted a poll on my blog. I made you choose your favorite from my old hair color, and a possible new hair color. Most of you voted for the possible new hair color. And today, I went to my hairdresser to paint my hair! A small note on the side: I didn't choose the color you all voted for, I chose a completely different color, haha. Read more the see the pictures!


Ik ging voor kleur 4.4 Koper Bruin
I picket the color 4.4 Copper Medium Brown 


What do you think? Is it an improvement or was it a big mistake to go for this hair color?

 photo signature1_zps86efc99c.jpg

12 opmerkingen:

 1. Mooi, ik vind het mooier dan het lichtere!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi Carlijn!Goeie keus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het eerst mooier, maar ik vind blond/licht sowieso mooier, kwestie van smaak! maar je blijft een heel mooi meisje! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat bruin staat je echt heel goed! Ik vind dat mooier dan het blonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Staat je heel goed, en maakt je ook wat ouder.. En voor aankomend seizoen is het sowieso heel leuk natuurlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ik vind je nieuwe kleur supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. staat je goed!! :)
  http://notyourtypicaldutchgirl.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn