13.9.13

#TAG: Genomineerd voor de Liebster Award

ENG: Just a small note before I start with this post, unfortunately, this post won't be available in English. Because it is a post that contains lots of text, I think you will start losing the overview when I write this post bilingual.

afbeelding: missmundo.nl

Yeahhh leuk nieuws! Deze week werd ik twee keer genomineerd voor de Liebster Award. Super leuk! En omdat ik de Liebster Award een goede manier vind om andere blogs te leren kennen, vond ik dit wel een leuke tag om aan deel te nemen.

Wat is de Liebster Award nu precies?

De regels:
1. Noem de blogger die jou genomineerd heeft.
2. Je moet 11 vragen beantwoorden die de persoon die jou heeft genomineerd heeft bedacht.
3. Je moet 11 nieuwe vragen bedenken voor degene die jij gaat nomineren.
4. Je moet 11 andere bloggers uitkiezen die minder dan 200 volgers hebben, en ze melden in deze post.
5. Dit moet je de andere bloggers gaan vertellen door bijvoorbeeld een reactie achter te laten.

Dus lees snel verder om mijn antwoorden te zien op 11 vragen die ik heb gekregen van: thestylesubmarine.wordpress.com en van doomsdaydiy.blogspot.nl
1. Wat is jouw ‘unpopular opinion‘?
Over deze vraag moest ik om eerlijk te zijn best even nadenken. Maar ik heb misschien toch wel een redelijk goede, misschien? Mijn unpopular opinion is dat ik XTC of een andere drugs gebruiken op feestjes echt zielig vind. Ik vind dat je een loser bent als je niet zonder drugs naar een feestje kunt gaan. Ik ga er vanuit dat dit een unpopular opinion is, aangezien er enige tijd geleden een artikel online verscheen waarin stond dat ruim 80% van de mensen op feestjes drugs gebruikt, dus 80% van de mensen zal het niet eens zijn met mijn mening.

Ik ga in de zomer ongeveer elk weekend naar een festival, en ik gebruik het niet Ik vind je een loser als je dit wel doet. Waarom? Uit ervaring weet ik (omdat ik nooit gebruik) dat je een feest ook prima volhoudt zonder drugs, tot het einde. Ik heb bij elk festival waar ik ben geweest de eindshow gezien. Je neemt onnodig risico door het te gebruiken, er zitten enorm veel gevaarlijke bijwerkingen aan. Als je net een fout pilletje te pakken hebt, en je voelt je ziek, verpest je het feest voor de mensen die met je mee zijn. Die moeten immers daarna op je letten en zorgen dat je bij de EHBO terecht komt. Daarnaast krijg je er een scheve en misvormde kop van. Dus sorry als ik nu mensen beledig die zweren bij een pilletje, maar geloof mij, zonder drugs ben je veel beter af.

2. Als je één item mocht kopen, waarbij  het prijskaartje niet uitmaakt, wat zou het dan worden?
Als het prijskaartje écht niet uitmaakt? Dan zou ik heel graag een huis kopen, haha. Oké ik doe meteen lekker duur. Maar ik ben nu samen met mijn vriend hard aan het sparen voor een huisje, dus als ik zou mogen kiezen, zou ik hem nu meteen willen kopen, haha!

3.Welke stad (waar je nog nooit bent geweest) wil je graag bezoeken & waarom?
Ik zou heel graag nog een keer naar New York willen. Op mijn wishlist staat namelijk al een aantal jaar: met een lege koffer naar New York vertrekken, en met een volle koffer terugkomen. Dusja, dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren, aangezien ik hier nooit geld voor ga hebben, maar ach, dromen kan geen kwaad toch?
www.burgessyachts.com

4. Wat is jouw mening over kringloopwinkels en dergelijke? Vies of juist een schatkist van goedkope spullen?
Ik vind het een schatkist van goedkope spullen! Is is jammer dat de kringloopwinkel bij ons in de buurt op zo'n rottige tijden open is, en ik dan bijna altijd moet werken, anders zou ik daar vaak te vinden zijn. Je moet geod zoeken, maar als je dan iets vind (bijvoorbeeld een prachtige akte tas voor maar €3,-) dan word je daar écht blij van!

5. Wat is je favoriete Youtube-kanaal?
Ik ben een mega fan van Zoella. Ik vind haar grappig, ik ben jaloers op haar uiterlijk en ik vind haar kanaal gewoon geweldig. Ik vind bijna alle video's wel leuk om te kijken!

6. Wie is je favoriete band/zanger/zangeres/dj?
Mijn favoriete band, is sowieso the Script. Ik kan hier naar blijven luisteren, zonder dat de nummers ooit saai worden. 

7. Wat studeer je/wat wil je studeren & waarom?
Ik ben al klaar met studeren, maar ik heb altijd Small Business en Retail Management gestudeerd, met het idee om ooit een eigen bedrijf op te starten. Met mijn mini webshop, begint dit de goede kant op te gaan ;)


8. Welk tijdschrift heb je het laatst gekocht?
De Cosmopolitan. Om een hele stomme reden eigenlijk. Ik had alleen een briefje van 20 op zak, en daarmee mag je niet betalen in de bus. Ik "moest" dus iets kopen, om van het wisselgeld een buskaartje te kunnen halen. Achja, ondertussen had ik ook direct iets leuks te doen in de bus. 

9. Waar lees je, naar jouw mening, te weinig over op andere blogs?
Pfoeh, dit vind ik een lastige. Ik denk dat op iedere blog wel elementen zitten die ik leuk vind om te lezen. Op sommige blogs mis je bijvoorbeeld DIY artikelen, maar daarvoor bezoek ik dan weer een andere blog. De ene schrijft veel over fashion, en de ander weer meer over beauty. Wat veel blogs wel missen en wat ik altijd wel leuk vind om te lezen, is wat meer persoonlijke informatie. Ik ben altijd wel geinteresseerd in de manier waarop anderen mensen om mij heen leven, dus ik vind het ook leuk om een kijkje te nemen in een ander zijn/haar leven.

10. Wat ga je morgen doen, heb je plannen?
Morgen heb ik eigenlijk best wel grootse plannen. Ik ga namelijk mee doen aan de Break Out Run in Schaijk. De Break Out Run is een 15km obstakel run, en ik hoop écht heel erg dat ik hem uit kan lopen. Na de Break Out Run moet ik snel douchen en dan ga ik door naar het feest van mijn oom, hij is afgelopen week 50 geworden en viert zaterdagavond zijn verjaardag! 
Oja, en 's morgens ga ik ook nog naar de kapper, mijn haartjes een andere kleur geven! Drukke dag dus ;)

Zie hieronder de trailer van de Break Out Run, spannend ;)!


11. Wat hoop je nog te bereiken met jouw blog?

Ik hoop dat ik via mijn blog mensen weet te inspireren voor het maken van hun eigen spullen. Natuurlijk hoop ik dat ik meer volgers zal krijgen en dat mijn blog bekend zal staan als 'dé DIY blog van Nederland' (of iets dergelijks, haha).
http://www.madebycarlijn.nl/2013/04/diy-cute-summer-tank-top-uit-een-oud-t.html

Vragen van doomsdaydiy.blogspot.nl


1: Waarom en hoe ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen toen ik nogal wat 'boy trouble' had. Mijn vriend had het net uitgemaakt. Ik was half aan het aanpappen met een andere jongen, en het wilde allemaal niet erg werken. Ik had even zo'n momentje in mijn leven dat ik het gevoel kreeg dat alles tegen zat. Mijn blog gebruikte ik toen om mijn emoties van me af te schrijven. Deze dramatische en emotionele artikelen zijn ondertussen verwijderd (gelukkig!), en mijn blog is nu meer een 'happy place' geworden.2: Wat voor soort blogs (denk aan DIYblogs, beauty/fashionblogs, lifestyle, health etc.) vind jij het leukst?
Ik vind DIY blogs het leukst om te lezen, voornamelijk omdat ik hier mijn inspiratie vandaan haal. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om dingen te lezen over health en sport. Ik ben namelijk een enorme sportfreak.

3: Waar ben jij het meest trots op van jouw blog (kan ook iets zijn dat je gemaakt heb voor een artikel of iets dergelijks)?
Ik ben het meest trots op het feit dat veel van mijn artikelen heel goed scoren in Google. Het artikel over mijn Katy Perry Outfit, het Les Mills dieet en mijn Black Swan outfit komen via Google allemaal op de eerste of tweede pagina terecht wanneer je zoekt op een relevante term. Dit maakt me heel erg happy, het betekent namelijk dat ik een artikel hebt getypt waar nog niet veel andere mensen aan gedacht hebben.
http://www.madebycarlijn.nl/2013/02/diy-maak-een-black-swan-outfit-zonder.html

4: Als je deze vraag beantwoord ben je dus deze Award aan het 'doen'. Wat vind je van het idee van deze Award?
Ik vind het idee achter de Award erg leuk, je leert nieuwe blogs kennen, maar daarnaast krijgen de lezers van mijn blog ook een beetje extra info over mij en over mijn blog. 

5: Wat is jouw 'toekomstdroom'?
Mijn toekomstdroom, als ik heel eerlijk ben, ik heb géén idee. Ik wist eerst altijd precies wat ik wilde later, hoe mijn toekomst er uit zou komen te zien. Maar tegenwoordig weet ik het echt niet meer. In ieder geval hoop ik dat ik (heel cliché) gelukkig wordt, huisje boompje beestje enz.

6: Heb je tips voor mensen die een blog willen beginnen en niet weten hoe ze moeten starten (of mensen die al een blog hebben maar niet weten wat ze moeten schrijven)?
Probeer je blog vooral dicht bij jezelf te houden. Schrijf alleen over dingen die je zelf echt leuk vindt. Doe je dit niet, dan zul je merken dat je al snel geen inspiratie meer hebt of nieuwe dingen weet te bedenken. Haal inspiratie uit de dagelijkse dingen die je doet en ziet. 

7: Hoe de **** bedenk jij goede vragen (als je hieraan meedoet in ieder geval)?
Haha, dat moet ik straks nog gaan bedenken. Ik besloot dat het verstandig was om eerst alle vragen te beantwoorden, daarna ga ik me wel druk maken om het verzinnen van 11 vragen. 

8: Stel, je hebt een onbeperkt budget. Wat zou je als eerst kopen?
Deze vraag komt overeen met de vraag die al eerder gesteld is, een huis, dat zou ik kopen!

9: Winter of zomer?
Zomer, sowieso, altijd zomer. Ik heb een enorme hekel aan sneeuw. Als ik eerlijk mag zijn heb ik zelfs nog liever kei harde stortregen, dan sneeuw. Sneeuw mag van mij alleen als ik heel de dag nergens naar toe hoef, ik met een boekje, warme chocomelk en een dekentje voor de openhaard mag zitten en ik alleen naar buiten hoef te kijken.
hd-achtergronden.blogspot.com 

10: Naar welke muziek luister je het meest?
Ik luister het meest naar de mixen die mijn vriend maakt. Mijn vriend is DJ, en hij maakt één keer in de zoveel tijd mixen met muziek. Dit kan verschillen van housemixen, hardstyle of hardcore. Mijn favoriet zijn zijn house en hardstyle mixen. Naast deze mixen luister ik graag naar the Script. Mijn telefoon staat vol met hun muziek.

11: En nog een heel random vraag omdat ik ongelooflijk inspiratieloos ben: Wat is/was je favoriete schoolvak?
Mijn favoriete schoolvak op de middelbare school was altijd handenarbeid en tekenen. Ik hield van die creatieve vakken en ik heb soms spijt dat ik er niet voor heb gekozen om naar de kunstacademie te gaan. Op mijn opleiding Small Business en Retail Management vond ik het vak Consumentengedrag het leukst. Ik vind het interessant om te onderzoeken hoe mensen denken en hoe je het beste kunt inspelen op dit gedrag. 


Zo, dat waren de vragen, en nu komen er 11 vragen die ik heb verzonnen + 11 namen.
 1. Wat is het leukste dat je ooit in je leven hebt gedaan?
 2. Wat is het leukste cadeau dat je ooit hebt gekregen?
 3. Wat zou je nog een keer in je leven willen doen?
 4. Wat vind jij het leukste aan jouw blog?
 5. Als je iets kon veranderen aan jezelf, wat zou dit dan zijn?
 6. Wat is jouw droombaan?
 7. Omdat ik deze vraag van the Style Submarine er goed vond, wat is jouw unpopular opinion? (voor meer info zie: unpopular opinion
 8. Welk land zou je nog een keer willen bezoeken en waarom?
 9. Wat is de leukste droom die je ooit hebt gehad?
 10. Wat is de engste/vervelendste nachtmerrie die je ooit hebt gehad?
 11. Wat vind je van de vragen die ik gesteld heb?

Oké, en de mensen die ik nomineer zijn (sorry als jullie al een keer genomineerd zijn):
Eva van http://evathehuman.com/
Ynske van http://ynskeelzinga.blogspot.nl/
Demi van http://refinedsense.blogspot.nl/
Annemijn van http://quirkyandcurly.blogspot.nl/
Loetch van http://littlefireflyloetch.blogspot.nl/
Karlijn van http://wonderlicht.blogspot.nl/
Annebelle van http://liefsannebelle.wordpress.com/
Loïs van http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/
Sonja van http://red--sonja.blogspot.nl/
Joane van http://makepeoplestare.blogspot.nl/
Florien van http://www.winterjassenindezomer.nl/

Dus good luck!

 photo signature1_zps86efc99c.jpg

8 opmerkingen:

 1. Leuke vragen & antwoorden!
  Bedankt voor het nomineren, maar ik heb deze tag al eens gedaan. :)
  xox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je nominatie, je hebt de vragen heel leuk beantwoord :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yaaay wat leuk :D Ik heb hem idd al gedaan maar zal toch de vragen beantwoorden!

  Wat is het leukste dat je ooit in je leven hebt gedaan?
  uuuhm, ik heb nog niet echt veel gedaan in mijn leven, ik denk dan naar een anime conventie gaan haha
  Wat is het leukste cadeau dat je ooit hebt gekregen?
  Posters van Adventure Time!
  Wat zou je nog een keer in je leven willen doen?
  Veel reizen :D
  Wat vind jij het leukste aan jouw blog?
  De creatieve posts, want die lees ik natuurlijk ook heel graag op andere blogs!
  Als je iets kon veranderen aan jezelf, wat zou dit dan zijn?
  Dat ik veel minder snel zou panikeren
  Wat is jouw droombaan?
  Bij Nintendo werken maar daar reken ik niet op, haha
  Omdat ik deze vraag van the Style Submarine er goed vond, wat is jouw unpopular opinion?
  ik vind ondoorbakken eieren niet kunnen (een stomme maar het is toch iets haha)
  Welk land zou je nog een keer willen bezoeken en waarom?
  Japan, omdat het mij erg aanspreekt en ze hebben er zo leuke kleren
  Wat is de leukste droom die je ooit hebt gehad?
  dat ik op vakantie was en dan werd ik 's nachts wakker en wou ik verder dromen, maar het lukte niet!
  Wat is de engste/vervelendste nachtmerrie die je ooit hebt gehad?
  Onlangs nog dat ik in dezelfde situatie zat als bij 'The Box'
  Wat vind je van de vragen die ik gesteld heb?
  Ik vond sommige wel nog moeilijk maar ze waren wel allemaal leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, hoe gaaf lijkt me die break out run! Hoe is het gegaan? Ik ben heel benieuwd :) The script heeft mooie muziek, zo fijn om hun liedjes te luisteren. Ontzettend lief dat je me hebt genomineerd. Zo'n drie weken terug heb ik hem ook gehad, maar ik ga hem zeker even bewaren. Je hebt leuke vragen bedacht, dus die wil ik graag beantwoorden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is verrassend goed gegaan, haha! Zodra de foto's online staan op de website van de Breakout Run zal ik een artikel online plaatsen over de run. :)

   Verwijderen
 5. Bedankt voor je nominatie Carlijn! Ik heb hem al een keer gedaan.
  Je hebt een super leuke blog. Even volgen :)

  xxxx
  Loïs
  lovesbeautyfashion.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn