3.9.13

#PERSONAL: Instagram Diary August 2013

NL: Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik een Instagram Diary op mijn blog geplaatst heb. Dus voor vandaag heb ik er weer eentje voor jullie klaar gezet. Have fun reading! Lees snel verder om te lezen wat er gebeurt op iedere foto!

ENG: It has been a while since I posted a Instagram Diary on my blog. So for today I prepared this post for you guys today. I hope you enjoy! Click read more to find out what is happening on the pictures!
Van links naar rechts, van boven naar onder
NL

 1. Zoals velen van jullie weten ben ik (lichtelijk) sportverslaafd. Hier zie je mij in actie tijdens een les bodypump, haha! Het is eigenlijk een filmpje, dus voor het filmpje verwijs ik je naar mijn Instagram account.
 2. Haha, ik zag dit plaatje op het Pinterest en ik vond hem wel grappig. Vandaar dat deze op mijn Instagram verschenen is.
 3. Half Augustus was Decibel. Deze foto is gemaakt tijdens de Afterparty, samen met mijn vriend. Dit was volgens mij toen Coone aan het draaien was.
 4. Deze video heb ik gemaakt tijdens de eindshow van Decibel, vuurwerk in de vorm van hartjes, loved it!
 5. Mijn lieve schatje Zoë mag natuurlijk niet ontbreken aan de Instagram Diary. Op 6 Augustus was namelijk haar verjaardag en werd ze 1 jaar!
 6. In Augustus deed ik ook mee aan de Color Run! Dit is een foto van het festival wat daarna gehouden werd, op het moment van het gooien van het poeder!
 7. Voor de vakantie had ik een onderwatercamera gekocht. In augustus waren de foto's eindelijk ontwikkeld en kon ik ze online zetten. Uit een hele hoop gekke foto's, waar bijvoorbeeld alleen een vinger op te zien was, was deze toch wel het beste gelukt.
 8. Mijn lieve vriend had als verjaardagscadeau een verrassing voor mij. Begin Augustus nam hij me mee voor twee dagen Movie Park in Duitsland, inclusief hotelovernachting. Super lief!


From left to right, from top to bottom
ENG

 1. As many of you might know, I am addicted to sports. On this picture you can see me working out during a class of Bodypump. To see the video that belongs to this picture, you can check out my Instagram account
 2. I saw this picture on Pinterest and thought it was quite funny. That's why I posted the image on Instagram.
 3. In August I went to Decibel Weekend Festival. I took this picture during the after party, I think DJ Coone was playing his music at that time.
 4. I made this video during the end show of Decibel festival. The firework was heart shaped, I really loved it!
 5. My sweet little cat Zoë celebrated her first birthday on the 6th of August. That’s why she also deserves  a picture on this Instagram Diary.
 6. In August I joined the Color Run in Utrecht. This picture was taken during the festival held afterwards. Exactly at the moment they started throwing the colored powder.
 7. During the holiday in Portugal, I bought a underwater camera. In August, the picture finally developed and it was time to put them on the internet. Out of many crazy and failed picture, this was the one that looked pretty good compared to the others.
 8. My dear boyfriend had a surprise for me for my birthday. On the first and second of August he took me to Movie Park in Germany. We stayed in a hotel for one night. It was really nice!


 photo signature1_zps86efc99c.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn