22.9.13

#OOTD: You are reading this while I'm chilling in Barcelona!

NL: Ja, je leest de titel goed, en ik ga je waarschijnlijk een klein beetje jaloers maken. Op het moment dat je dit artikel leest ben ik namelijk heerlijk aan het genieten in het zonnetje in Barcelona. Samen met mijn vriend ga ik een lang weekend op vakantie naar deze geweldige stad! En omdat dit voor mij een beetje voelt als een tweede zomer, wilde ik jullie een outfit laten zien die ik afgelopen zomer droeg. Ik was alleen de CD met foto's kwijtgeraakt, dus hier zijn ze alsnog! Oja, ik zou het super vinden als jullie mijn look kunnen hypen op Lookbook, ik heb mijn account pas net opgestart en ik zou het heel erg leuk vinden om wat fans te krijgen, haha!

ENG: Yes, I am going to make you a little bit jealous. At this moment, while you are reading this article, I am chilling in the sun in Barcelona. I'm going for a long weekend trip together with my sweet boyfriend! And because it feels a little bit like it is summer again, I wanted to show you an outfit I wore this summer, but I lost the CD with the pictures so I never got the chance to post this outfit online. So here it is! I hope you enjoy! Please hype my look on Lookbook if you do! I just started up my account and I would love to get some fans, haha!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

 photo signature1_zps86efc99c.jpg

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige outfit & hele mooie foto's! Veel plezier in Barcelona. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie jurk. En die bloemetjes in je haar staan zo schattig.
    Nog veel plezier in Barcelona. (als je nog niet terug bent)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn