5.9.13

#OOTD: Don't want summer to end


NL: Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben, is het langzaam aan september geworden. Helaas betekent dit tegelijkertijd dat de zomer bijna voorbij is. Gelukkig heb ik nog een korte vakantie op me wachten, ik ga namelijk van 20 t/m 24 september heerlijk genieten in Barcelona samen met mijn vriend, ik kan niet wachten! Omdat ik er nog lang niet klaar voor ben om afscheid te nemen van mijn meest favoriete seizoen van het jaar, heb ik voor vandaag geprobeerd een zomerse, stralende outfit. De blazer kocht ik ongeveer twee jaar geleden bij Asos, maar omdat ik het erg lastig vond om de blazer goed te combineren, heb ik hem vrij weinig gedragen. Totdat ik deze broek van G-Star kocht, op dit moment duidelijk mijn favoriete broek. Deze zalmkleurige broek zorgt samen met de fleurige blazer van Asos voor een perfecte combinatie, wat denken jullie?

ENG: As you all might have noticed, September has entered our lives this Sunday. And unfortunately this means summer is about to end. Luckily I still have a small holiday waiting for me, from September 20 - September 24 I'm going to visit Barcelona with my boyfriend, can't wait! Because I'm definitely not ready to say goodbye to summer yet, I wanted to post a very summer inspired, bright and shiny outfit. I bought the blazer about two years ago at Asos, but I never wore it very often because I never actually knew how to combine the blazer. But combined with my most favorite jeans at the moment (my salmon colored G-Star jeans) I think I just found the perfect combination. What do you think?
BLAZER: ASOS | SHOES: H&M | JEANS: G-STAR | BASIC TOP: HEMA | NECKLACE: FOREVER 21

 photo signature1_zps86efc99c.jpg

5 opmerkingen:

 1. Ik vind je blazer erg gaaf en ook leuk gecombineerd zo met deze broek :)

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf jasje, die zou ik ook wel in mijn kast willen hebben!
  Ik wilde je ook even laten weten dat ik je genomineerd heb voor de Liebster Award :) http://thestylesubmarine.wordpress.com/2013/09/09/liebster-award/

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn