28.9.13

#OOTD: Barcelona outfit


NL: Vorig weekend ging ik naar Barcelona samen met mijn vriend. Gewoon om de laatste beetjes zomerzon mee te pikken, te genieten van het eten en van de fijne omgeving. Op één van de dagen daar droeg ik dit schattige jurkje van Primark, samen met deze prachtige ketting die ik in Portugal kocht.

ENG: Last weekend I went to Barcelona with my boyfriend. Just to enjoy the last moments of sunshine, nice food and good environments. On one day I wore this cute little dress from Primark together with this pretty necklace I bought in Albufeira during my holiday there.What do you think of my outfit?
 photo signature1_zps86efc99c.jpg

5 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit, en wat ben je een mooi meisje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, leuke foto's! Ik vin je outfit ook heel leuk!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, heerlijk spontane foto`s! Je jurkje is heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk jurkje en wat een heerlijk weer zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn