1.9.13

#OOTD also known as #OOAFMA
NL: Om meteen met de deur in huis te vallen; dit is geen echte OOTD. Dit is namelijk een outfit die ik enkele maanden geleden droeg. Ik was gewoon de foto's vergeten en dat is direct de reden waarom ik de foto's nooit online heb gezet! Vandaag was ik door mijn afbeeldingen aan het zoeken op zoek naar een leuke profielfoto voor mijn Facebook pagina, toen ik het mapje tegen kwam waar deze foto's in opgeslagen waren. Zo hier is dan mijn nieuwe post, die ik officieel geen OOTD mag noemen, maar die ik bij deze omdoop tot OOAFMA (Outfit Of A Few Months Ago). Ik hoop dat je toch geniet van deze foto's, ondanks dat het 'oude' foto's zijn!

ENG: To be completely honest with you. This is not actually an OOTD. This outfit is an outfit I wore months ago, but I just forgot about the pictures and that's why I never posted them on my blog. Today I was searching trough my pictures to look for a new profile picture for my Facebook page, and that is exactly when I found a folder named: OOTD Supertrash. I remembered taking the pictures, but I also knew I never posted them online. So here is not my OOTD post, but my OOAFMA (Outfit Of A Few Months Ago). I hope you still enjoy, even though the picture is a bit old!JACKET: ONLY | DRESS: SUPERTRASH | NECKLACE: MI MONEDA | SHOES: EBAY | WATCH: IKKI


 photo signature1_zps86efc99c.jpg

2 opmerkingen:

  1. Leuke schoentjes!
    Liefs!
    http://anneauty.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vind de schoenen echt geweldig :) de rest is ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn