8.9.13

#NEWS: Made by Carlijn opens a online store!

NL: Misschien hebben jullie al gemerkt dat er sinds kort een 'shop online' button is toegevoegd aan de menubalk op mijn blog. En ja, het is waar, ik heb een klein online winkeltje geopend. Wat kun je nu kopen in deze winkel en hoe werkt het precies? Lees snel verder om dit te ontdekken!

ENG: Maybe you have already noticed the little 'shop online' button added in my menu bar. And yes, it's true, I opened my own little online store. What can you buy on this webshop and how does it work? Please continue reading to find out!


NL: Mijn kleine online winkeltje is speciaal gemaakt voor iedereen die fan is van de outfits die ik zelf maak, maar die geen tijd of kennis heeft om deze outfits zelf te maken. In mijn winkeltje kun je alle outfits waar ik ook een DIY van online hebt gezet, kant en klaar kopen, in je eigen maat. Ik kan zelfs de kleuren veranderen wanneer je dit verzoekt via de e-mail. Alles is mogelijk! Later zal er misschien nog een extra categorie op mijn webshop toegevoegd worden. Ik heb namelijk een hele hoop kleding (en schoenen) die ik nooit of bijna nooit heb gedragen. Als je commentaar of tips hebt, dan hoor ik dit graag!

ENG: My little online store is especially made for everyone who loves the outfits I make, but doesn't have the time or knowledge to make the items themselves. In this shop you can buy the outfits I once made in tutorials on my blog. The outfits will be made according to your size. I can even change colors if you request this per e-mail. Later on, I will maybe start selling some clothes that won't fit me anymore, so you can buy them for a little price! If you have any comments or tips on my little shop, please let me know!
 photo signature1_zps86efc99c.jpg

2 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk idee zeg! Ik ga zeker af en toe een kijkje nemen !!
  Leuke blog heb je, neem je ook een kijkje op mijn blog?

  Liefs,
  Lisa
  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn