19.9.13

#SPORT: Breakout Run Schaijk 2013

NL: Sommige van jullie zullen wel iets hebben meegekregen over de Breakout Run, waar ik ongeveer een week geleden aan deel heb genomen. Via mijn Instagram en Twitter account heb ik regelmatig iets laten vallen over mijn deelname aan deze run. Voor de mensen die het nog niet weten, de Breakout Run is een obstakel run van 15 km. En om helemaal eerlijk te zijn. Ik sport heel veel (bijna iedere dag), maar ik had niet echt getrained voor de Breakout Run, dus ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje bang werd toen het tijd was om te gaan rennen. Ik dacht dat ik het niet tot het einde vol zou houden. Maar het lukte! Ik hield de volledige 15 km vol. Ik heb er ongeveer 2 uur en 3 minuten over gedaan, maar de volgende keer hoop ik een betere tijd te behalen! Ik rende samen met een groep vrienden, dus soms moesten we op elkaar wachten. Ik vond dit echter niet erg, samen rennen was erg gezellig! Wil je foto's zien en meer informatie lezen over deze run? Lees dan snel verder!

ENG: Some of you might know (if you follow me on Instagram or Twitter) that about one week ago, I entered the Breakout Run! The Breakout Run is a 15km long obstacle run. To be completely honest. I do work out a lot (I work out almost every day) but I didn't really train for the Breakout Run, so I must admit that I was a little scared when it was time to start running, I thought I wouldn't be able to make it! But I did! I completed the 15km! I ran for 2 hours and 3 minutes, but next time, I hope I'll be a bit quicker! We ran together with a group of friends, so sometimes we had to wait for each other. I didn't mind though, it was nice to run together! Do you want to see some pictures and read more about the Breakout Run? Please continue reading!


running, running, running ;)


Carrying some tires, I was really tired at this moment, but you can't really see it on my face on this picture (luckily)!

Happy to be running in the mud ;)

They were shooting at us with Paintball guns! Run for your life!

Fighing of the ME officers, haha Great action shot.
And again, me trying to fight of the ME officers.

Almost at the finish, finally I made it ;)

On my way to the finish line, happy to be able to take a rest!

What do you think of the Breakout Run, would you enter a run like this one?

 photo signature1_zps86efc99c.jpg

1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn