29.8.13

#PERSONAL: Opinions needed! Hair color change

Pick your favorite:


NL: Tijdens de het zomerseizoen houd ik van lichte, zomerse haarkleuren. Maar nu de zomer langzaam aan zijn einde komt (helaas), en mijn haar ondertussen extreem droog geworden is van het highlighten, begon ik steeds meer zin te krijgen om iets aan mijn haarkleur te veranderen. En terwijl ik op Pinterest aan het zoeken was naar leuke inspiratievolle plaatjes van prachtige haarkleuren, kwam ik een hele mooie kleur tegen, waar ik eigenlijk direct verliefd op werd. Alleen een klein probleempje, ik twijfel een beetje of dit een kleur is die bij mijn huidskleur past. En dat is precies waarom ik jullie nu nodig heb. Ik heb meningen nodig! Zal ik mijn haar verven in deze prachtige kastanje kleur, of moet ik gewoon bij mijn huidige haarkleur blijven? Voor het gemak heb ik even snel een foto van mij ge-Photoshopt, zie hierboven! Alvast heel erg bedankt!

ENG: During the summer season I love to have a light hair color. But as summer is slowly coming to an end (such a pity!), and my hair is extremely dry from highlighting it over and over again. I wanted to change something about my hair color. And while looking for some inspiration on Pinterest, I found a really, really pretty color. I'm just not quite sure if this color is a color that matches my skin tone. And that is exactly why I need your help. Please let me know what you think. Should I paint my hair to this pretty chestnut brownish color. Or should I just stick with the color my hair is at the moment? To make it easier for you, I quickly Photoshopped a picture of me. Thank you so very much!


 photo signature1_zps86efc99c.jpg

9 opmerkingen:

 1. Ik vind het allebei erg leuk maar ik heb toch gestemd voor de donkere tint!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het donkere heel goed staan, ik vind het mooi bij je huidskleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het eigenlijk beide prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je haarkleur op de "after" foto denk ik nog mooier dan de linker! Ik zeg doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb blond gestemd, maar nu ik nog een keer aan het kijken ben staat after je ook wel. De kleur vind ik alleen misschien iets te hard, je krijgt er een beetje een 'hard' gezicht van en bij de voor foto heb je een wat zachter gezicht. Het is maar waar jij voor wilt gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb blond gestemd, maar nu ik nog een keer aan het kijken ben staat after je ook wel. De kleur vind ik alleen misschien iets te hard, je krijgt er een beetje een 'hard' gezicht van en bij de voor foto heb je een wat zachter gezicht. Het is maar waar jij voor wilt gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn