11.8.13

#PARTIES/EVENTS: COLOR RUN UTRECHT 2013

Enkele maanden geleden vertelde mijn vriend mij over The Color Run. Ik had wel vaag ooit eerder dingen gehoord over The Color Run en over diverse festivals die hiermee vergelijkbaar zijn. Na wat speuren op het internet besloten mijn vriend, een vriend en ik deel te nemen aan de Color Run in Utrecht, die precies een week geleden plaatsvond op een (iets te warme) zondag! Voor degenen die nog niet bekend zijn met het fenomeen 'Color Run'; de Color Run is eigenlijk een hardloopevenement dat bekend staat als 'The Happiest 5k on the planet. Bij dit hardloopevenement draait het absoluut niet om de snelste tijd behalen. Het algemene doel van de Color Run is gewoon om de tijd van je leven te hebben. Alles draait om plezier en fun, niks draait om competitie. Dus in principe kan iedereen deelnemen, van jong tot oud. En dat maakt van de Color Run nou juist zo'n leuk evenement! Wil je meer lezen over mijn ervaringen met de Color Run? Klik dan op 'lees meer'.
Het eerste dat ik over the Color Run kan zeggen is dat het echt een evenement is dat je een keer meegemaakt moet hebben. De sfeer is super goed en gezellig, het is een superleuke ervaring en je steunt met meedoen aan the Color Run ook nog eens het goede doel! Ik vond het gevoel van samenhorigheid erg leuk bij the Color Run, iedereen krijgt een t-shirt en zweetbandje van the Color Run, dit witte t-shirt is aan het einde voorzien van de diverse kleuren die over je heen gegooid worden tijdens de run.Op bovenstaande foto's zijn we alle drie zoals je kunt zien nog schoon en kleurloos. Ik had zelf mijn Color Run t-shirt wat verknipt, omdat ik de mouwen een beetje in je oksel vond schuren. Dus maakte ik er een soort hemdje achtig iets van, dit zat in ieder geval een stuk fijner tijdens het rennen.


En zo zagen we er uit ná de Color Run, heerlijk gekleurd met het pigment poeder. Bij de Finish kregen we zelf een zakje poeder mee om omhoog te gooien tijdens het 'speciale moment'. Op mijn Instagram account staat hier ook een leuk filmpje van online! Dus vergeet vooral niet te kijken!
Volgend jaar ben ik van plan om weer deel te nemen aan de Color Run! Hebben jullie dit jaar meegedaan aan één van de Color Runs? Zo ja, wat vonden jullie er van?

7 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je dat hebt gedaan! Ik heb nog nooit meegedaan, maar het ziet er leuk uit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me zo leuk om daar nog een keer aan mee te doen!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super grappig event, zeker! Mooie foto's ook!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb nog nooit meegedaan, vooral omdat ik denk dat mijn conditie niet goed genoeg is (haha heel erg slecht dus) Het lijkt me wel echt heel leuk, dus misschien volgend jaar :)

  xxx

  Anouk
  www.stylememories.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anouk,

   Bedankt voor je reactie! Om mee te doen aan de Color Run hoef je echt een goede conditie te hebben, zoals op de website van the Color Run ergens stond, het gaat niet om de snelste tijd. Dus als je tussendoor veel wilt lopen omdat je het niet red qua conditie is dat absoluut geen probleem!

   Liefs Carlijn

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn