21.8.13

#OOTD: Wearing the new Necklace I got from my best friend.

NL: Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat ik een outfitpost geplaatst heb. En omdat ik gisteren een lief cadeautje kreeg van mijn beste vriendinnetje, leek me dit een perfect moment voor een nieuwe OOTD. Daarnaast draag ik mijn grootste liefde van dit moment; mijn schattige booties van Stradivarius. Ik ben echt verliefd op deze schoenen.

EN: It has been a while since I posted a outfit of the day (OOTD) on my blog. Yesterday my best friend came over to visit me, and she gave me a great Necklace as a souvenir from her holiday. Because I love the necklace, and I really want to show it to you, this seemed like a great moment for a new OOTD. Besides, I am also wearing one of my favorite items at the moment, my Stradivarius booties. I really love these shoes.
BLAZER - H&M || NECKLACE - GIFT || TOP - PRIMARK
TROUSERS - PRIMARK || BOOTS - STRADIVARIUS || WATCH - IKKI9 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit & wat ben jij prachtig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi jasje en een prachtige ketting!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat een geweldige ketting, zoiets zou ik ook meteen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit mooi jasje en je nieuwe booties leuk gecombineerd!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke schoenen, ik heb ze ook gepast in Portugal, maar ze waren te klein en hadden geen andere maat meer. Jammer, want ik vind ze echt leuk!

  xoxo loïs.
  lovesbeautyfashion.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pretty!
  Love Lois xxx

  http://lisforlois.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn