16.8.13

#FASHION: 3 inspiring festival looks for Decibel Festival 2013

Het einde van de zomer is in zicht, en helaas betekent dit ook het einde van het festival Seizoen. Gelukkig heb ik voor dit weekend nog een geweldig festival op de planning staan! Decibel Festival 2013. Dit festival wordt gehouden op zaterdag, en vindt plaats in de Beekse Bergen. Ik heb een Decibel Weekend ticket geboekt, wat betekent dat ik drie dagen lang mag feesten. Tijdens de preparty op vrijdag, Decibel zelf op zaterdag en op de afterparty op zondag! Maar drie dagen feesten betekent tegelijkertijd ook drie leuke outfits bij elkaar zoeken. Om mezelf een beetje te helpen, ben ik inspiratie op gaan doen op Polyvore! Daarna heb ik mijn eigen collage gemaakt met items die ik zou kunnen (of zou willen) dragen. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met deze looks! Lees snel verder!


Outfit 1: Retro sunglasses and elephant shorts
Summer festival inspiration

Summer festival inspiration by madebycarlijn featuring a wrap braceletOutfit 2: I love festivals

I love festivals

Enjoy every festival day

Enjoy every festival day van madebycarlijn met metal jewelry

Zoals jullie al kunnen zien houd ik heel erg veel van de Boho-achtige look. Zwierige jurkjes, bloemen en kant, dat zijn zeker weten mijn favorites voor festivals!

Welke van de drie van de outfits vind jij het leukst?

2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn