23.8.13

#DIY: Coming soon Halloween outfit DIY tutorial!

NL: Ongeveer een week geleden poste ik op mijn Instagram & Facebook account een kleine request aan mijn trouwe volgers. Ik vroeg jullie namelijk naar jullie favoriete Halloween kostuum, waarbij de keuze was uit drie verschillende kostuums. Over iets meer dan twee maanden is het namelijk Halloween, en zoals de meesten van jullie wel weten: bij Halloween hoort een Halloween outfit! Ben je nieuwsgierig naar de outfit die de contest heeft gewonnen, en waar half september een DIY van online komt? Lees dan snel verder!

ENG: About a week a go I posted a small request on my Instagram & Facebook page. I asked you all to vote for your favorite Halloween costume. The costume that got the most votes, is going to be provided as a DIY on my blog! All of this is because of Halloween. As you all know, it is Halloween in two months, and it isn't really Halloween without an amazing Halloween outfit, right!? Are you curious about the DIY I'm going to post half September? Please click reed more.


NL: En de winnaar is: Minion van Verschrikkelijke Ikke! Houd mijn blog goed in de gaten, half september komt er een leuke en gemakkelijke DIY online voor het maken van je eigen Minion kostuum! Wil je er zeker van zijn dat je niets mist? Volg dan mijn blog via de verschillende beschikbare kanalen. Kijk hiervoor op Made by Carlijn Volgen.

ENG: And the winner is! Minion from Despicable Me! Please stay tuned to my blog, half September there will be a fun and easy DIY online, on how to make your own Minion costume! If you don't want to miss out on any content provided on my blog, be sure to follow Made by Carlijn. You can follow my blog in several ways. Please take a look on: Made by Carlijn Volgen and choose a way you prefer! 2 opmerkingen:

  1. Hee Carlijn :) Op girlscene vroeg je of mensen heel kritisch naar je layout wilde kijken haha. Laat dat nou net mijn specialiteit zijn dus ik dacht ik zal eens voor je kijken. Ik denk dat je er zelf misschien niet zo tevreden over kan zijn omdat je header en blog gedeelte twee gescheiden stukken lijken te zijn, het is dus niet echt een geheel. En de kleuren in je header lopen ook een beetje in blokken in elkaar over ipv heel soepel. Ik hoop dat je nu niet boos op me bent haha, ik moest kritisch kijken dus dat deed ik. Ik hoop dat je er wat aan hebt :) Liefs, Demi

    ( btw. je schrijfstijl is trouwens echt heel leuk! )

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn