20.8.13

#BLOG CHANGE (again)

NL: Voor zolang als mijn blog bestaat heb ik voornamelijk Nederlandse en Belgische lezers te gast op mijn blog. Maar ik merk via mijn statistieken dat ik op sommige berichten erg veel bezoekers ontvang uit de Verenigde Staten. Op dit moment heb ik zelfs meer bezoekers uit de VS, dan het aantal bezoekers dat ik heb uit Belgiƫ. Met name de DIY artikelen blijken vaak bekeken te worden door bezoekers buiten Nederland of Belgiƫ (deze komen dan met name via Google op mijn blog terecht). Omdat alle instructies voor DIY's op mijn blog in het Nederlands zijn geschreven, hebben de bezoekers uit het buitenland natuurlijk niet veel aan de DIY's. En tja, zoals iedereen wel weet, zorgt Google Translate ook niet altijd voor een optimale vertaling. Daarom Ga ik vanaf dit moment al mijn DIY's tweetalig typen. Op deze manier kom ik ook de niet-Nederlandssprekende bezoekers van mijn blog tegemoet. Daarnaast zal ik de komende dagen besteden aan het vertalen van mijn 'al bestaande' DIY artikelen, zodat buitenlandse bezoekers deze pagina's ook kunnen lezen wanneer ze via Google bij dit artikel terecht komen.


ENG: Since the day I started writing articles on my blog, my readers where mainly coming from the Netherlands or from Belgium. But since I started writing more and more DIY articles, I started noticing a little change on my blog. Today, I have more visitors from the United States on my blog, than I have readers from Belgium. I noticed that those US visitors mainly visit my DIY articles. And you can't really do a DIY, if you aren't able to read the instructions, right? And because Google Translate isn't really that much of a help (it deforms almost every translation), I'm going to translate all my articles by myself. From now on, I'm going to write all my DIY articles in two languages; English and Dutch. And to be more precise, the following days I will be occupied with translating my already existing DIY articles. I hope all non-Dutch speaking visitors will appreciate this. Because, in this way, my foreign visitors will be able to understand the instructions and actually start with creating their amazing DIY items. 
3 opmerkingen:

 1. Hahahaha, ik denk dat vooral Laura en ik veroorzakers zijn van je VS bezoeken ;) lekker in het Nederlands! x Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem aan dat jullie niet 30-40 keer per dag mijn blog bezoeken, of jullie zullen echte geweldige fans zijn ;)! Maar een gedeelte zal zeker daar vandaan komen ;)! Promoot mijn blog maar een beetje daar onder de local people, wie weet word ik nog beroemd, haha ;)!

   Verwijderen
 2. Heel begrijpelijk dat je ook in het Engels gaat schrijven, zo trek je het publiek toch meer aan! Ik heb mijn blog ook een tijdje Engels gedaan, maar daardoor gingen mijn Nederlandse bezoekers omlaag!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn