29.7.13

GESLOTEN #WINACTIE: Uitslag birthday-winactie!

Hallo lieve lezers,

Vlak voor mijn vakantie plaatste ik een artikel met hierin een winactie. Do you remember? Eigenlijk zou ik afgelopen weekend de winnaar bekend maken, maar ik was zo druk met bijkomen van de vakantie, bijkletsen met mijn lieve familie en lieve vriendinnetje, dat ik helemaal geen tijd heb gehad om op de computer te zitten en de winnaar te selecteren. Maar natuurlijk kan ik niet wachten om te laten weten die heeft gewonnen! Ben jij ook nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


En de winnaar is, tadadataaaaaaammm:

Ik zal tevens persoonlijk contact opnemen met de winnaar.

Iemand nieuwsgierig hoe ik de winnaaar van een winactie selecteer? Ik gebruik hiervoor de volgende website: klik hier alle namen worden ingevoerd in de 'fruitmachine' en deze website genereert dan willekeurig een naam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn