8.7.13

GESLOTEN #WINACTIE: Happy birthday to me!

Hoi lieve lezers! Ik ben de laatste tijd een beetje afwezig geweest. Excuse me for that! Maar daar gaat vanaf nu weer verandering in komen! Laten we meteen goed beginnen! Vorige week maandag (1 juli) was ik jarig! Yeah, happy birthday to me! Omdat ik het leuk vind om mijn verjaardag ook samen met jullie te vieren, heb ik samen met de webshop Sieraadjes.tk een super leuke winactie opgezet! Lees snel verder!
Van Sieraadjes.tk heb ik dit super schattige camera kettinkje gekregen. Ik ben echt verliefd! Maar nog leuker, ik mag ook zo’n kettinkje weggeven, aan jullie! Kans maken op deze ketting is super simpel. Het enige dat je hoeft te doen is:

 • De Facebookpagina van Sieraadjes.tk liken
 • Mijn blog volgen; mijn blog volgen kan op heel veel verschillende manieren. Op deze pagina (klik hier), vind je een overzicht van alle manieren om mijn blog te volgen. Één manier is voldoende om deel te nemen aan mijn winactie, maar je mag me natuurlijk ook op alle mogelijke manieren volgen. Hoe meer manieren, hoe meer kans op deze prijs!
 • En als laatste, laat een reactie achter onder deze post, zodat ik weet dat je deelneemt aan de actie. Zet er ook even bij op welke manier je mijn blog bent gaan volgen. Als het kan, dan zou ik het fijn vinden als je ook je e-mailadres achterlaat onder deze blogpost, zodat ik contact met je kan opnemen zodra je hebt gewonnen. Laat je je e-mailadres liever niet achter op een openbare website, dan mag je me ook een e-mail sturen: info@madebycarlijn.nl

Ik ga zelf op vakantie van 15 t/m 26 juli. Deze winactie zal gedurende mijn vakantie doorlopen. Zaterdag 27 juli zal ik de winnaar bekend maken!

Good luck allemaal!

Liefs Carlijn

PS: de webshop Sieraadjes.tk is t/m maandag 15 juli gesloten, maar daarna zijn jullie natuurlijk van harte welkom om te komen shoppen naar de leukste sieraden!

7 opmerkingen:

 1. Hey c:
  Ik doe mee hoor! Vind het zo'n schattig kettinkje.
  mijn emailadres is emmaphilo@hotmail.nl
  en ik volg je op instagram en bloglovin'
  en natuurlijk de fb pagina "leuk gevonden"

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heei,
  Ik doe mee! Leuk en cute Kettingkje!
  Mijn emailadres is Ilovesabrinee@gmail.com
  Ik heb allebei de de Fb pagina's geliked en volg je ook via bloglovin.

  kusjes Sabrine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heei,
  Ik doe mee! Het is echt een super leuk kettinkje!
  Ik volg allebei de Fb's pagina's, en ik volg je ook via bloglovin en twitter.
  Mijn email adres mail ik wel.

  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heei,

  Weet je al wie de winnaar is?

  C. (zelfe als hierboven (a))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoihoi,

   Ja hoor de winnaar wordt vanavond bekend gemaakt. Ik was zaterdag zo druk met iedereen mijn vakantieverhalen vertellen en foto's laten zien dat ik amper tijd heb gehad om op de computer te zitten. Vanavond komt het artikel online met de winnaar!

   Liefs Carlijn

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn