20.7.13

#PERSONAL: Albufeira vakantie update!

Hello lieve lezers!

Ik had jullie beloofd dat ik een update zou sturen over mijn vakantie in Portugal zodra ik hier internet zou hebben, dus here it is, mijn vakantie update! 


Ik heb ondertussen al heel wat uurtjes in de zon doorgebracht. Heerlijk aan het zwembad gelegen, heerlijk wezen stappen in het oude en nieuwe centrum van Albufeira en natuurlijk leuke souvenirtjes geshopt! Waaronder deze bikini! Een leuke neon oranje/roze bikini, zowel strapless als met bandjes te dragen. Love it! 

Ik kan helaas nog niet meer foto's online zetten omdat ik die heb gemaakt met mijn camera en niet met mijn mobiel. Maar het is beter dan niks ;)

Oja! Vergeten jullie niet mee te doen aan mijn winactie? De winactie sluit zodra ik terug kom van mijn vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn