11.7.13

#FASHION: 5 fun and inexpensive business looks

Ongeveer twee maanden geleden ben ik gestart bij mijn nieuwe job. Ik ben afgestudeerd in februari en heb voor het eerst een echte ‘volwassen’ baan! Tot nu toe bevallen mijn eerste maanden op mijn nieuwe werk echt goed. Ik heb leuke collega’s, ik heb leuke dingen mogen bezoeken en ook het werk dat ik mag doen is leuk en uitdagend. Kortom, everything you wish for! Omdat het bij mijn nieuwe baan niet echt gepast is om met een spijkerbroek naar je werk te komen, heb ik een wat meer zakelijke garderobe aan moeten schaffen. Maar hoe zorg je er voor dat je ondanks de zakelijke dresscode, er toch redelijk fashionable bij kunt lopen? Zonder dat je hiervoor erg veel geld hoeft uit te geven. Ik laat hier 5 van mijn outfits zien die ik de afgelopen weken naar mijn werk hebt gedragen. Wellicht is dit een leuke inspiratiebron voor jullie lezers. Have fun!

Oja, wel excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s. Ik was in mijn eentje in de hotelkamer vanwege een beurs en had dus helaas niemand om foto’s van mij te maken. Vandaar de “prachtige kwaliteit” spiegelfoto’s ;)

LITTLE BLACK DRESS 
DRESS - FOREVER21 // BELT - H&M // SHOES – ZARA

Lees verder voor de overige vier outfits!

FLOWER SKIRT

TOP – H&M // SKIRT – SELFMADE (MADE BY CARLIJN) // SHOES – H&M

COMFI LINEN CHINO PANTS

TROUSERS – H&M // TOP – PRIMARK // BLAZER – PRIMARK // SHOES – PRIMARK

PINK, BLACK AND WHITE OUTFIT

TROUSERS – PRIMARK // TOP – VERO MODA // BLAZER – PRIMARK // SHOES – PRIMARK

FUN AND CUTE FLOWER TOP WITH BLUE TROUSERS

TROUSERS – PRIMARK // TOP – PRIMARK // BLAZER - H&M // SHOES - PRIMARK


Wat vind jij van mijn outfits?


PS: weet je dat ik op dit moment een super leuke winactie heb in samenwerking met Sieraadjes.tk? Klik hier om naar de winactie te gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn