21.7.13

#FASHION&BEAUTY: Algarve shopping center shoplog!

Yes yes yes! Zoals de meeste van jullie wel weten, I love shopping. Toen de vriendengroep waarmee ik op vakantie ben voorstelde om afgelopen zondag een dagje te gaan shoppen, zei ik natuurlijk geen nee! Dus vanuit Albufeira pakte we de taxi naar Algarve Shopping, een winkelcentrum op een kwartiertje rijden van Albufeira! Omdat ik een beetje op mijn centjes moet letten, ben ik niet helemaal losgelagen met shoppen, maar ik heb toch een aantal leuke items weten te scoren! Kijken jullie mee?Als eerste bezochten we een parfumerie. Eigenlijk was ik niet van plan om een nieuwe parfum te kopen. Maar toen ik deze geur rook, kon ik hem niet laten liggen. Heerlijk! De eau de parfum is de 212 VIP van Carolina Herrera en ik kan hem zeker bij jullie aanbevelen, mmm! Daarnaast werd ik helemaal happy toen ik de Kiko zag. Ik ben mega fan van de make-up en nagellak van Kiko en scoorde daarom een aantal leuke items. Een lipbalm/lipstick in één, een donkerbruine vloeibare eyeliner, een goudkleurig oogpotloodje, een mooie bruin goude oogschaduw, bronzer en 4 nagellakjes. 


Toen we met de roltrappen omhoog liepen werd ik helemaal blij, er zat namelijk een Stradivarius in het shopping center! Ik had ongeveer 6 leuke hemdjes gezien ik allemaal wilde kopen, maar ik moest streng zijn voor mezelf en ben uiteindelijk de winkel uitgelopen met een paar nieuwe enkellaarsjes, een fijne canvas tas, een hemdje en een short. 

Wat vinden jullie van mijn gekochte items? 

Ps: mijn winactie loopt nog steeds! Doe vandaag nog mee om kans te maken op een super schattig kettinkje! http://www.madebycarlijn.nl/2013/07/winactie-happy-birthday-to-me.html?m=0

1 opmerking:

  1. Oeh, wat zijn je schoentjes mooi! Grappig om te zien dat je bij de Algarve shopping bent geweest, daar ben ik een paar jaar terug ook geweest. Heerlijk is het daar :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn